• El portaveu a Figueres, Héctor Amelló, recorda quetant l’alcaldessa com el seu partit (ERC) estan donant suport explícit“a investigats per preparar accions violentes a Catalunya”

Figueres, divendres 27 de setembre de 2019.- “No pot ser que el senyor Pere Casellas i el PSC estiguin donant suport a aquells que es manifesten en favor d’unes persones investigades per terrorisme i que presumptament volen posar en risc Catalunya atemptant contra la convivència i l’estat de dret”. Amb aquesta contundència s’ha manifestat el portaveu de Ciutadans (Cs) a Figueres, Héctor Amelló, per a demanar al PSC que surti de forma immediata del govern “per dignitat democràtica” i eviti mantenir el pacte per a governar amb uns partits “que ahir es van negar a condemnar la violència, el totalitarisme i el terrorisme”.

Amelló ha recordat que durant el ple del Parlament de Catalunya celebrat ahir, tant ERC com la CUP, “partits soci de govern del PSC a Figueres, van donar suport explícit a uns detinguts investigats per terrorisme i per preparar accions violentes a Catalunya”. Sobre aquest tema, el portaveu liberal ha assenyalat com l’alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó (ERC), “va donar suport públicament” als investigats. “El PSC no pot ser còmplice d’aquells grups que emparen la violència”, ha destacat Amelló.

El portaveu de la formació taronja considera que el PSC no hauria d’estar governant “amb aquells partits que demanen l’expulsió de la Guàrdia Civil a Catalunya o que veuen bé que a la Policia Nacional de Figueres li vandalitzin la comissaria” i per això ha convidat Casellas a “venir a l’oposició i plantar cara democràticament als partits que estan fracturant la societat catalana i estan tornant a les formes de quan van donar el cop a la democràcia”.

 

 

Cs Figueres pide la salida del gobierno del PSC para evitar que siga dando apoyo a los partidos que se niegan a condenar la violencia y el terrorismo

  • El portavoz en Figueres, Héctor Amelló, recuerda quetanto la alcaldesa como su partido (ERC) están dando apoyo explícito“a investigados por preparar acciones violentas en Catalunya”

Figueres, viernes 27 de septiembre de 2019.- “No puede ser que el señor Pere Casellas y el PSC estén dando apoyo a aquellos que se manifiestan en favor de unas personas investigadas por terrorismo y que presuntamente quieren poner en riesgo Catalunya atentando contra la convivencia y el estado de derecho”. Con esta contundencia se ha manifestado el portavoz de Ciudadanos (Cs) en Figueres, Héctor Amelló, para pedir al PSC que salga de forma inmediata del gobierno “por dignidad democrática” y evite mantener el pacto para gobernar con unos partidos “que ayer se negaron a condenar la violencia, el totalitarismo y el terrorismo”.

Amelló ha recordado que durante el pleno del Parlament de Catalunya celebrado ayer, tanto ERC como la CUP, “partidos socio de gobierno del PSC en Figueres, dieron apoyo explícito a unos detenidos investigados por terrorismo y por preparar acciones violentas en Catalunya”. Al respecto, el portavoz liberal ha señalado como la alcaldesa de la ciudad, Agnès Lladó (ERC), “dio apoyo públicamente” a los investigados. “El PSC no puede ser cómplice de aquellos grupos que amparan la violencia”, ha destacado Amelló.

El portavoz de la formación naranja considera que el PSC no debería estar gobernando “con aquellos partidos que piden la expulsión de la Guardia Civil en Catalunya o que ven bien que a la Policía Nacional de Figueres le vandalicen la comisaría” y por ello ha invitado a Casellas a “venir a la oposición y plantar cara democráticamente a los partidos que están fracturando la sociedad catalana y están volviendo a las formas de cuando dieron el golpe a la democracia”.