• El portaveu de Cs a l’ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, afirma que la seva formació no participarà en uns actes que “exclouen més de la meitat dels catalans”

Figueres, dijous 5 de febrer de 2019.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, ha anunciat avui que “Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada”. Amelló ha explicat que això serà així perquè “els partits separatistes s’han apropiat d’aquesta festa organitzant actes que exclouen més de la meitat de la societat”.

El portaveu de Cs ha apostat  per la celebració d’una  “Diada  que sigui representativa de tots els catalans i que no estigui instrumentalitzada al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”.  En aquest sentit el portaveu de la formació taronja ha recordat que “des de Ciutadans sempre s’ha proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi”.

 

 

Ciudadanos (Cs) no asistirá a los actos institucionales municipales del Onze de Setembre

  • El portavoz de Cs en el ayuntamiento de Figueres, Héctor Amelló, afirma que su formación no participará en unos actos que “excluyen a más de la mitad de los catalanes”

Figueres, jueves 5 de febrero de 2019.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Figueres, Héctor Amelló, ha anunciado hoy que “Ciudadanos no participará en ningún acto institucional de la Diada”. Amelló ha explicado que esto será así porque “los partidos separatistas se han apropiado de esta fiesta organizando actos que excluyen a más de la mitad de la sociedad”.

El portavoz de Cs ha apostado por la celebración de una “Diada que sea representativa de todos los catalanes y que no esté instrumentalizada al servicio de una ideología que busca la rotura y la confrontación”. En este sentido el portavoz de la formación naranja ha recordado que “desde Ciudadanos siempre se ha propuesto como festividad de Cataluña la Fiesta de Sant Jordi”.