• L’alcaldable de Vilafant, Rebeca López, presenta en societat tota la candidatura i el projecte de Ciutadans per a la població

Vilafant, diumenge 19 de maig de 2019.- L’alcaldable de Ciutadans (Cs) a Vilafant, Rebeca López, ha presentat en societat tota la candidatura que es presentarà a les eleccions del 26 de maig i ha exposat tot el programa electoral de la formació taronja que, entre altres coses, treballarà “per aconseguir el nou institut, la biblioteca i un centre cívic per a la gent gran”. L’alcaldable ha desgranat bona part del projecte de govern de la formació, el qual passa per “un compromís amb les persones” i amb la millora de la gestió diària del municipi.

Una de les prioritats és impulsar la creació del nou institut, tot i que hi ha altres serveis que considera imprescindibles per millorar la vida dels veïns, com per exemple “la connexió dels diferents nuclis amb el casc antic a través d’un bus que permeti els joves i la gent gran disposar d’autonomia i no dependre que algú altre els pugui dur amb cotxe particular”. També ha indicat que s’implicarà “al màxim perquè no hi hagi situacions de precarietat relacionades amb l’ancianitat”. A més, impulsarà el reciclatge de llibres a les escoles “perquè ens volem comprometre amb el jovent i la família”.També ha assegurat que “restaurarem les voreres,  recuperarem els camins rurals perquè siguin transitables i impulsarem la neteja del riu Manol”;a més, “dotarem la Guàrdia municipal dels mitjans necessaris i n’augmentarem la plantilla”.

 

 

 

Rebeca López (Cs): “Trabajaremos para conseguir el nuevo instituto en Vilafant, la biblioteca y un centro cívico para la gente mayor”

  • La alcaldable de Vilafant, Rebeca López, presenta en sociedad toda la candidatura y el proyecto de Ciudadanos para la población

Vilafant, domingo 19 de mayo de 2019.- La alcaldable de Ciudadanos (Cs) en Vilafant, Rebeca López, ha presentado en sociedad toda la candidatura que se presentará a las elecciones del 26 de mayo y ha expuesto todo el programa electoral de la formación naranja que, entre otras cosas, trabajará “para conseguir el nuevo instituto, la biblioteca y un centro cívico para la gente mayor”. La alcaldable ha desgranado buena parte del proyecto de gobierno de la formación, el cual pasa por “un compromiso con las personas” y con la mejora de la gestión diaria del municipio.

Una de las prioridades es impulsar la creación del nuevo instituto, a pesar de que hay otros servicios que considera imprescindibles para mejorar la vida de los vecinos, como por ejemplo “la conexión de los diferentes núcleos con el casco antiguo a través de un bus que permita a los jóvenes y la gente mayor disponer de autonomía y no depender que alguna otra persona los pueda llevar en coche particular”. También ha indicado que se implicará“al máximo para que no haya situaciones de precariedad relacionadas con la ancianidad”. Además, impulsará el reciclaje de libros a las escuelas“porque nos queremos comprometer con la juventud y la familia”. También ha asegurado que “restauraremos las aceras, recuperaremos los caminos rurales parra que sean transitables e impulsaremos la limpieza del río Manol”; además, “dotaremos la Guardia municipal de los medios necesarios y aumentaremos la plantilla”.