• Els alcaldables* de Girona, Salt i Sarrià han presentat aquest matí els projectes dels seus respectius municipis per a guanyar les eleccions del 26M

Girona, dissabte 18 de maig de 2019.- Els alcaldables de Girona, Salt i Sarrià, Daniel Pamplona, Inma Castro i Mari Pau Garcia, han exposat aquest matí les línies principals del seu programa electoral en un acte central de campanya celebrat al centre cívic de Pont Major al qual han assistit també els diputats al Parlament de Catalunya, Jean Castel, Jorge Soler i Blanca Navarro. Tots han coincidit a reivindicar-se com el partit del canvi i del vot útil del constitucionalisme en els seus municipis perquè, com ha indicat Pamplona “altres partits no arribaran a la barrera del 5% electoral i això els deixarà fora dels ajuntaments i converteix Ciutadans en l’esperança del vot constitucional”.

L’alcaldable de Sarrià de Ter, Mari Pau Garcia, s’ha proposat “vetllar per la convivència perquè el poble es divideix i Sarrià té bons recursos per a potenciar”. A més, ha assenyalat la importància de realitzar noves polítiques i canvis en el municipi perquè “Girona creix i els pobles del voltant no ens podem adormir”, per aquesta raó ha anunciat que treballarà per a tenir “un ajuntament al servei de tots, la inversió en entitats esportives locals perquè cap nen hagi de marxar per falta d’espai i la reactivació del comerç”.

La candidata de Salt, Inma Castro, ha revelat que el seu programa se centrarà en garantir la seguretat en el municipi “i per a això ampliarem la plantilla de policia”, la millora de l’atenció a la ciutadania a través d’una oficina “que ens permeti donar millors serveis” i la priorització de la neteja de la població. “Tenim equip i projecte”, ha apuntat.

Finalment, l’alcaldable de Girona ha reivindicat “la Girona del s.XXI” que vol construir Ciutadans, “un projecte ambiciós però viable on els joves puguin tenir habitatge, uns serveis socials, convertir la ciutat en un lloc idoni per a crear una família i que els barris siguin iguals, sense privilegis i sense deficiències”.

 

 

Pamplona (Cs): “Somos la esperanza del voto constitucional porque otros partidos no llegarán a la barrera del 5% electoral y quedarán fuera de los ayuntamientos”

  • Los alcaldables de Girona, Salt y Sarrià han presentado esta mañana los proyectos de sus respectivos municipios para ganar las elecciones del 26M

Girona, sábado 18 de mayo de 2019.- Los alcaldables de Girona, Salt y Sarrià, Daniel Pamplona, Inma Castro y Mari Pau Garcia, han expuesto esta mañana las líneas principales de su programa electoral en un acto central de campaña celebrado en el centro cívico de Pont Major al que han asistido también los diputados en el Parlament de Catalunya, Jean Castel, Jorge Soler y Blanca Navarro. Todos han coincidido en reivindicarse como el partido del cambio y del voto útil del constitucionalismo en sus municipios porque, como ha indicado Pamplona “otros partidos no van a llegar a la barrera del 5% electoral y esto les dejará fuera de los ayuntamientos y convierte a Ciudadanos en la esperanza del voto constitucional”.

La alcaldable de Sarrià de Ter, Mari Pau Garcia, se ha propuesto “velar por la convivencia porque el pueblo se divide y Sarrià tiene buenos recursos para potenciar”. Además, ha señalado la importancia de realizar nuevas políticas y cambios en el municipio porque “Girona crece y los pueblos de alrededor no nos podemos dormir”, por esa razón ha anunciado que trabajará para tener “un ayuntamiento al servicio de todos, la inversión en entidades deportivas locales para que ningún niño tenga que irse por falta de espacio y la reactivación del comercio”.

La candidata de Salt, Inma Castro, ha revelado que su programa se centrará en garantizar la seguridad en el municipio “y para ello ampliaremos la plantilla de policía”, la mejora de la atención a la ciudadanía a través de una oficina “que nos permita dar mejores servicios” y la priorización de la limpieza de la población. “Tenemos equipo y proyecto”, ha apuntado.

Finalmente, el alcaldable de Girona ha reivindicado “la Girona del s.XXI” que quiere construir Ciudadanos, “un proyecto ambicioso pero viable dónde los jóvenes puedan tener vivienda, unos servic