• L’alcaldable de Lloret, Jordi Hernández, es compromet a impulsar la residència per a gent gran, la renovació del mercat municipal, el combat a la inseguretat i l’ajuda a famílies treballadores

Lloret de Mar, dijous 16 de maig de 2019.- “Proposo un debat cara a cara amb l’alcalde per a confrontar els programes electorals i propostes de ciutat”. Així de clar s’ha expressat el portaveu de Ciutadans (Cs) i alcaldable de Lloret de Mar, Jordi Hernández, per a convidar l’actual alcalde a debatre amb ell abans que acabi la campanya electoral perquè entén que després del debat electoral celebrat dilluns passat en el teatre municipal “es va veure clarament que PDECat, ERC i PSC tornaran a repetir el tripartit i l’única opció del canvi és Ciutadans”.

Hernández ha avançat que vol debatre dels problemes que afecten directament els veïns com la residència per a gent gran. “Per a nosaltres el sociosanitari és la màxima prioritat i no entenem que no s’hagi fet res en 4 anys”, ha manifestat. A part d’aquesta mesura, el candidat taronja també ha retret al “tripartit del llaç groc” que hagi deixat morir el mercat municipal “i per això des de Ciutadans ens comprometem a renovar-ho i reestructurar-lo perquè s’instal·lin nous paradistes i crear zones polivalents per a ús d’associacions i veïns”. Un altre dels punts forts del debat proposat per l’alcaldable serà en matèria de seguretat, “que està creixent any rere any i nosaltres volem combatre amb un increment de la plantilla policial i major inversió en persones, formació i material”.

El candidat taronja, també ha volgut remarcar l’interès a confrontar propostes en matèria d’ajudes a famílies treballadores, atès que Lloret és una de les poblacions de Catalunya amb la renda per càpita més baixa. En aquest sentit, des de Ciutadans “bonificarem el 50% del menjador escolar per a totes les famílies, adequarem el calendari de casals d’estiu perquè les famílies que ho necessiten tinguin un servei des que acaba el curs fins que comenci el següent i crearem aules per a nadons de 4 a 12 mesos en les guarderies”.

 

 

Hernández (Cs) pide un debate cara a cara con el alcalde para confrontar las propuestas de gobierno

  • El alcaldable de Lloret, Jordi Hernández, se compromete a impulsar la residencia para mayores, la renovación del mercado municipal, el combate a la inseguridad y la ayuda a familias trabajadoras

Lloret de Mar, jueves 16 de mayo de 2019.- “Propongo un debate cara a cara con el alcalde para confrontar los programas electorales y propuestas de ciudad”. Así de claro se ha expresado el portavoz de Ciudadanos (Cs) y alcaldable de Lloret de Mar, Jordi Hernández, para invitar al actual alcalde a debatir con él antes que termine la campaña electoral porque entiende que tras el debate electoral celebrado el pasado lunes en el teatro municipal “se vio claramente que PDECat, ERC i PSC van a volver a repetir el tripartito y la única opción del cambio es Ciudadanos”.

Hernández ha avanzado que quiere debatir de los problemas que afectan directamente a los vecinos como la residencia para mayores. “Para nosotros el sociosanitario es la máxima prioridad y no entendemos que no se haya hecho nada en 4 años”, ha manifestado. A parte de esta medida, el candidato naranja también ha reprochado al “tripartito del lazo amarillo” que hayan dejado morir el mercado municipal “y por eso desde Ciudadanos nos comprometemos a renovarlo y restructurarlo para que se instalen nuevos paradistas y crear zonas polivalentes para uso de asociaciones y vecinos”. Otro de los puntos fuertes del debate propuesto por el alcaldable será en materia de seguridad, “que está creciendo año tras año y nosotros queremos combatir con un incremento de la plantilla policial y mayor inversión en personas, formación y material”.

El candidato naranja, también ha querido remarcar el interés en confrontar propuestas en materia de ayudas a familias trabajadoras, dado que Lloret es una de las poblaciones de Catalunya con la renta per cápita más baja. En ese sentido, desde Ciudadanos “bonificaremos el 50% del comedor escolar para todas las familias, adecuaremos el calendario de casales de verano para que las familias que lo necesitan tengan un servicio desde que acaba el curso hasta que empiece el siguiente y crearemos aulas para bebes de 4 a 12 meses en las guarderías”.