• L’alcaldable, Sergio Atalaya, apunta que l’actual model de gestió“ens condicions el creixement comercial i estem perdent pistonada”

Blanes, dijous 16 de maig de 2019.- El portaveu de Ciutadans (Cs) i alcaldable de Blanes, Sergio Atalaya, ha manifestat aquest matí la seva proposta de recuperar “el més aviat possible” la titularitat de tota la zona blava d’aparcament del municipi per impedir que “segueixi sent un fre comercial i turístic”. “No podem esperar a que quedin alliberats l’any 2022 perquè l’actual model de gestió ens condiciona el creixement comercial i estem perdent pistonada”, ha explicat.

Atalaya també ha recordat com l’Oficina Antifrau de Catalunya ja va emetre un informe en el qual “assegurava que el benefici industrial per a l’empresa concessionària era excessiu pel tipus de concessió”. A més, el candidat taronja ha qüestionat que el govern “encarregués un informe extern per contradir Antifrau” i ho considera “una falta de respecte als veïns” perquè la situació actual amb les zones blaves d’aparcament comporta que “hi ha zones pintades de blau que no tenen cap tipus de sentit, com la plaça 11 de setembre”.

El candidat taronja ha remarcat la necessitat de recuperar la totalitat dels aparcaments de zona blava per sumar-los als que ja van quedar alliberats l’any passat. “La concessió va ser de 10 anys però ens urgeix recuperar els aparcaments per gestionar-los millors i que no ens facin marxar els clients i turistes”, ha finalitzat.

 

 

Ciudadanos Blanes quiere recuperar la titularidad de toda la zona azul de aparcamiento para impedir que siga siendo un freno comercial y turístico

  • El alcaldable, Sergio Atalaya, apunta que el actual modelo de gestión“nos condiciona el crecimiento comercial y estamos perdiendo fuelle”

Blanes, jueves 16 de mayo de 2019.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) y alcaldable de Blanes, Sergio Atalaya, ha manifestado esta mañana su propuesta de recuperar “lo antes posible” la titularidad de toda la zona azul de aparcamiento del municipio para impedir que “siga siendo un freno comercial y turístico”. “No podemos esperar a que queden liberados en 2022 porque el actual modelo de gestión nos condiciona el crecimiento comercial y estamos perdiendo fuelle”, ha explicado.

Atalaya también ha recordado como la Oficina Antifraude de Cataluña ya emitió un informe en el cual “aseguraba que el beneficio industrial para la empresa concesionaria era excesivo por el tipo de concesión”. Además, el candidato naranja ha cuestionado que el gobierno “encargara un informe externo para contradecir a Antifraude” y lo considera “una falta de respecto a los vecinos” porque la situación actual con las zonas azules de aparcamiento comporta que “hay zonas pintadas de azul que no tienen ningún tipo de sentido, como la plaza 11 de septiembre”.

El candidato naranja ha remarcado la necesidad de recuperar la totalidad de los aparcamientos de zona azul para sumarlos a los que ya quedaron liberados el año pasado. “La concesión fue de 10 años pero nos urge recuperar los aparcamientos para gestionarlos mejor y que no nos hagan huir a clientes y turistas”, ha finalizado.