Jean Castel i Camino Fernández

  • El diputat de Ciutadans per Girona, Jean Castel, apunta que“s’estan produint nombroses situacions que posen en perill la seguretat dels veïns”

Parlament de Catalunya, divendres 8 de febrer de 2019.- El diputat de Ciutadans (Cs) per Girona Jean Castel ha presentat una proposta de resolució parlamentària en la qual reclama “incrementar de manera urgent i de forma fixa” un dispositiu de suport als vigilants de seguretat de la estació de Renfe de Girona que estan patint un augment considerable d’agressions i fets delictius.

Castel ha reconegut que els veïns dels barris propers, Santa Eugènia, Sant Narcís i la franja frontal de la carretera de Barcelona, “són els qui més estan percebent aquest problema d’inseguretat” i ha indicat que en els darrers mesos “s’estan produint de manera reiterada baralles i agressions que posen en perill la seguretat dels viatgers, els veïns dels voltants i dels vigilants diàriament”.

El diputat taronja ha aprofitat per a denunciar de nou la “falta endèmica” de dispositius policials que pateix Catalunya i que dificulta la persecució d’activitats delictives “com les que s’estan produint a l’estació de Girona”.

 

Ciudadanos reclama incrementar de forma urgente el dispositivo de apoyo a los vigilantes de seguridad de la estación de Renfe de Girona para frenar el incremento de agresiones

  • El diputado de Ciudadanos por Girona, Jean Castel, apunta que“se están produciendo numerosas situaciones que ponen en peligro la seguridad de los vecinos”

Parlament de Catalunya, viernes 8 de febrero de 2019.- El diputado de Ciudadanos (Cs) por Girona Jean Castel ha presentado una propuesta de resolución parlamentaria en la que reclama “incrementar de manera urgente y de forma fija” un dispositivo de apoyo a los vigilantes de seguridad de la estació de Renfe de Girona que están sufriendo un aumento considerable de agresiones y hechos delictivos.

Castel ha reconocido que los vecinos de los barrios colindantes, Santa Eugènia, Sant Narcís y la franja frontal de la carretera de Barcelona, “son quienes más están percibiendo este problema de inseguridad” y ha indicado que en los últimos meses “se están produciendo de manera reiterada peleas y agresiones que ponen en peligro la seguridad de los viajeros, los vecinos de los alrededores y de los vigilantes a diario”.

El diputado naranja ha aprovechado para denunciar de nuevo la “falta endémica” de dispositivos policiales que sufre Catalunya y que dificulta la persecución de actividades delictivas “como las que se están dando en la estación de Girona”.