• La portaveu municipal, Míriam Pujola, considera una“irresponsabilitat”que Madrenas doni suport a les concentracions dels CDR des del seu càrrec d’alcaldessa

Girona, dijous 28 de juny de 2018.- “Si vol ser activista i no alcaldessa de tots els gironins, dimiteixi”. Així de contundent s’ha mostrat la portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, després de considerar una “absoluta irresponsabilitat” que l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas utilitzi el seu càrrec per donar suport  als CDR que han organitzat concentracions de protesta contra la visita de Felip VI a Girona amb motiu de la concessió dels premis Princesa de Girona i hagi assegurat en una entrevista a TV3 que si pogués assistiria de bon grat als actes de protesta contra la visita del rei.

“A Madrenas no se la coneix per res més que no sigui parlar del ‘Procés’ i confrontar els gironins”, ha assegurat la portaveu taronja, que ha recordat també com l’alcaldessa ha donat sempre el seu  “suport incondicional a les accions de carrer”. En aquest sentit, Pujola li ha retret a Madrenas alguns fets com ara  “el discurs que va pronunciar davant la subdelegació del govern el passat 25 de març animant a la gent a fer una revolució, la seva participació en el tall de les vies del TAV a Girona o l’assetjament a la Policia Nacional davant la seva comissaria”. “És evident que ni representa tots els gironins ni fa acció de govern municipal”, ha lamentat.

La portaveu taronja també ha qüestionat el “fals discurs” de Madrenas “perquè mentre diu que el Rei hauria de mantenir la neutralitat institucional ella incita, facilita, promou les accions dels CDR i declara el monarca persona non grata”.

 

Míriam Pujola a Marta Madrenas: “Si quiere ser activista y no alcaldesa de todos los gerundenses, dimita”

  • La portavoz municipal, Míriam Pujola, considera una“irresponsabilidad”que Madrenas apoye a las concentraciones de los CDR desde su cargo de alcaldesa

Girona, jueves 28 de junio de 2018.- “Si quiere ser activista y no alcaldesa de todos los gerundenses, dimita”. Así de contundente se ha mostrado la portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Girona, Míriam Pujola, después de considerar una “absoluta irresponsabilidad” que la alcaldesa de la ciudad, Marta Madrenas, utilice su cargo para apoyar a los CDR que han organizado concentraciones de protesta contra la visita de Felipe VI en Girona con motivo de la concesión de los premios Princesa de Girona y haya asegurado en una entrevista en Tv3 que si pudiera asistiría a los actos de protesta contra la visita del rey.

“A Madrenas no se la conoce por nada más que no sea hablar del ‘Proceso’ y confrontar a los gerundenses”, ha asegurado la portavoz naranja, que ha recordado también como la alcaldesa ha dado siempre su “apoyo incondicional a las acciones de calle”. En este sentido, Pujola le ha reprochado a Madrenas algunos hechos como por ejemplo “el discurso que pronunció ante la subdelegación del gobierno el pasado 25 de marzo animando a la gente a hacer una revolución, su participación en el corte de las vías del AVE en Girona o el acoso a la Policía Nacional ante su comisaría”. “Es evidente que ni representa a todos los gerundenses ni hace acción de gobierno municipal”, ha lamentado.

La portavoz naranja también ha cuestionado el “falso discurso” de Madrenas “porque mientras dice que el Rey tendría que mantener la neutralidad institucional ella incita, facilita, promueve las acciones de los CDR y declara el monarca persona non grata”.