Els diputats Jean Castel, Jorge Soler i Alfonso Sánchez reunits a l’hospital

  • El candidat de Cs per Girona, Jean Castel*, ha criticat l’”aturada en la que ens ha instal·lat el procés”i la necessitat de revertir aquesta situació el 21 D.

Blanes, dimecres 29 de novembre de 2017.- “No pot ser que hi hagi pressupostats dos quiròfans a l’Hospital Comarcal de Blanes i encara estiguin per fer”, ha lamentat el candidat de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean Castel, després de reunir-se amb la gerència de l’hospital juntament amb el portaveu de salut de Cs al Parlament, el diputat i candidat a les eleccions per Lleida de Cs, Jorge Soler, i el diputat Alfonso Sánchez. Per a Castel, és necessari superar l’”aturada en la que ens ha instal·lat el procés” per poder aportar “solucions” als problemes reals de la ciutadania.

El candidat taronja assegura que, des de Ciutadans, “nosaltres seguirem lluitant per les demandes a les comarques gironines” i ha posat com exemple l’hospital Josep Trueta. “Més que la ubicació el que volem saber és quin servei donarà, quins professionals tindrà i quines especialitats acollirà entenent que tot està supeditat a una partida pressupostària”, ha indicat Castel. Per al polític, les eleccions del 21D han de servir “per posar llum a tot allò que el procés ha aturat” a Catalunya i, en especial, a les comarques gironines.

Jean Castel: “No puede ser que haya presupuestados dos quirófanos en Blanes y aún estén por hacer”

  • El candidato de Cs por Girona, Jean Castel*, ha criticado el“paro en el que nos ha instalado el procés”y la necesidad de revertir esta situación el 21D

Blanes, miércoles 29 de noviembre de 2017.- “No puede ser que haya presupuestados dos quirófanos en el Hospital Comarcal de Blandas y todavía estén para hacer”, ha lamentado el candidato de Ciutadans (Cs) por Girona, Jean Castel, después de reunirse con la gerencia del hospital junto con el portavoz de salud de Cs en el Parlamento, el diputado y candidato a las elecciones por Lleida de Cs, Jorge Soler, y el diputado Alfonso Sánchez. Para Castel, es necesario superar la ”parada en la que nos ha instalado el procés” para poder aportar “soluciones” a los problemas reales de la ciudadanía.

El candidato naranja asegura que, desde Ciutadans, “nosotros seguiremos luchando por las demandas en las comarcas gironines” y ha puesto como ejemplo el hospital Josep Trueta. “Más que la ubicación lo que queremos saber es qué servicio dará, qué profesionales tendrá y qué especialidades acogerá entendiendo que todo está supeditado a una partida presupuestaria”, ha indicado Castel. Para el político, las elecciones del 21D tienen que servir “para poner luz a todo aquello que el proceso ha parado” en Cataluña y, en especial, a las comarcas gironines