La candidatura de Cs (Girona)

  • El candidat de Cs per Girona, Jean Castel, presenta una candidatura de“persones preparades, compromeses i coneixedores del territori”*

Girona, dilluns 20 de novembre de 2017.- El candidat de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean Castel, ha anunciat avui que el partit taronja farà “una campanya molt en clau territorial, de carrer i de sectors”. Ho ha avançat durant la presentació de la foto oficial de la llista electoral a la província, que està configurada per “persones preparades i compromeses, coneixedores del territori i les seves necessitats”.

Entre els objectius de campanya, Castel ha remarcat la necessitat de “recuperar la convivència i l’estabilitat” afegint que en aquestes eleccions autonòmiques “hi ha una possibilitat real de canvi” a Catalunya que la formació taronja vol liderar.“Necessitem un govern fort que governi per a tots els catalans perquè a les files de l’atur no hi ha catalans d’una mena i catalans d’una altra”, ha manifestat.

El cap de llista de Cs per Girona ha afirmat que “volem governar Catalunya i sortim a guanyar aquestes eleccions”, a més ha contraposat el fet “que nosaltres tenim programa i projectes mentre altres ens vindran a explicar el procés” una altra vegada.“Aquesta és la gran campanya de la recuperació de la convivència i el retorn al seny perdut”, ha precisat.

Sobre la candidatura que l’acompanya en aquestes eleccions, Castel ha volgut deixar clar que es tracta de persones que coneixen la realitat de la província i també tenen una dilatada experiència fora de la política. Ell mateix, Jean Castel Sucarrat, ha cursat estudis superiors d’administració, càlcul mercantil i comptabilitat, ha exercit com auxiliar de la Guàrdia Civil i gerent d’empreses relacionades amb el sector financer i immobiliari; el número 2, Alfonso Sánchez Fisac, és enginyer informàtic i programador Java; Héctor Amelló Montiu és llicenciat en Belles Arts, llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia i tècnic superior en fotografia artística, tot i que actualment és portaveu de Cs a l’Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà; Maria del Camino Fernández Riol és auxiliar d’infermeria amb experiència al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt; i Sheila Arias Malpica és tècnic superior en Projecció i Direcció d’obres interiors i empresària.

Jean Castel: “Necesitamos un gobierno que gobierne por todos los catalanes porque a los filas del paro no a catalanes de un tipo y catalanes de otra”

  • El candidato de Cs por Girona, Jean Castel, presenta una candidatura de“personas preparadas, comprometidas y conocedoras del territorio”*

Girona, lunes 20 de noviembre de 2017.- El candidato de Ciutadans (Cs) por Girona, Jean Castel, ha anunciado hoy que el partido naranja hará “una campaña muy en clave territorial, de calle y de sectores”. Lo ha avanzado durante la presentación de la foto oficial de la lista electoral en la provincia, que está configurada por “personas preparadas y comprometidas, conocedoras del territorio y de sus necesidades”.

Entre los objetivos de campaña, Castel ha remarcado la necesidad de “recuperar la convivencia y la estabilidad” añadiendo que en estas elecciones autonómicas “hay una posibilidad real de cambio” en Cataluña que la formación naranja quiere liderar.“Necesitamos un gobierno fuerte que gobierne para todos los catalanes porque en las filas del paro no hay catalanes de un tipo y catalanes de otro”, ha manifestado.

El cabeza de lista de Cs por Girona ha afirmado que “queremos gobernar Cataluña y salimos a ganar estas elecciones”, además ha contrapuesto el hecho “que nosotros tenemos programa y proyectos mientras otros nos vendrán a explicar el proceso”otra vez. “Esta es la gran campaña de la recuperación de la convivencia y el regreso al ‘seny’ perdido”, ha precisado.

Sobre la candidatura que lo acompaña en estas elecciones, Castel ha querido dejar claro que se trata de personas que conocen la realidad de la provincia y también tienen una dilatada experiencia fuera de la política. Él mismo, Jean Castel Sucarrat, ha cursado estudios superiores de administración, cálculo mercantil y contabilidad, ha ejercido como auxiliar de la Guardia Civil y gerente de empresas relacionadas con el sector financiero e inmobiliario; el número 2, Alfonso Sánchez Fisac, es ingeniero informático y programador Java; Héctor Amelló Montiu es licenciado en Bellas artes, licenciado en Ciencias Políticas y Sociología y técnico superior en fotografía artística, a pesar de que actualmente es portavoz de Cs en el Ayuntamiento de Figueres y el Consejo Comarcal del Alt Empordà; Maria del Camino Fernández Riol es auxiliar de enfermería con experiencia en el Parque Hospitalario Martí y Julià de Salt; y Sheila Arias Malpica es técnico superior en Proyección y Dirección de obras interiores y empresaria.