• El portaveu comarcal, Héctor Amelló, considera també necessari que“la majoria que conformen PSC i PP a Vilafant no cedeixi locals l’1-O”

Figueres, divendres 21 de setembre de 2017. “En aquest moment, qualsevol partit constitucionalista no pot estar recolzant a partits que se salten les lleis, per això el PSC hauria d’abandonar el govern del Consell Comarcal de l’Alt Empordà”. Així de contundent s’ha mostrat el portaveu de Cs a l’organisme comarcal, Héctor Amelló, qui també ha criticat l’actitud dels socialistes empordanesos “per no voler reflectir al territori la mateixa actitud que van tenir al Parlament de Catalunya quan els partits separatistes van colpejar la democràcia”.

El portaveu taronja considera que mantenir el suport comarcal als convergents suposa “concedir poder territorial a aquells que s’estan saltant la llei”. Al seu torn, també ha demanat als socialistes i populars de Vilafant que “usin la seva majoria per negar-se a cedir els locals municipals per al referèndum il·legal”. “Han de donar exemple i ser conseqüents amb la legalitat; la llei del referèndum està suspesa”, ha recordat Amelló.

 

Cs Figueres pide al PSC que abandone el Consell Comarcal de l’Alt Empordà y deje de apoyar “a un partido que se salta la ley”

  • El portavoz comarcal, Héctor Amelló, considera también necesario que“la mayoría que conforman PSC y PP en Vilafant no ceda locales el 1-O”

Figueres, viernes 21 de septiembre de 2017. “En este momento, cualquier partido constitucionalista no puede estar apoyando a partidos que se saltan las leyes, por eso el PSC debería abandonar el gobierno del Consell Comarcal de l’Alt Empordà”. Así de contundente se ha mostrado el portavoz de Cs en el organismo comarcal, Héctor Amelló, quién también ha criticado la actitud de los socialistas ampurdaneses “por no querer reflejar en el territorio la misma actitud que tuvieron en el Parlament de Catalunya cuando los partidos separatistas golpearon la democracia”.

El portavoz naranja considera que mantener el apoyo comarcal a los convergentes supone “conceder poder territorial a aquellos que se están saltando la ley”. A su vez, también ha pedido a los socialistas y populares de Vilafant que “usen su mayoría para negarse a ceder los locales municipales para el referéndum ilegal”. “Deben dar ejemplo y ser consecuentes con la legalidad; la ley del referéndum está suspendida”, ha recordado Amelló.