• El portaveu municipal, Héctor Amelló, també demana ubicar “una fira anual perquè es consolidi com a referent de la ciutat i ajudi a dinamitzar el barri”

Figueres, dilluns 3 de juliol de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) a Figueres, Héctor Amelló, ha registrat una moció a l’Ajuntament de la ciutat per instar el govern municipal a realitzar actuacions de millora al barri de la Marca de l’Ham. “El més urgent és el condicionament de la plaça de la Convivència per evitar les inundacions i protegir els edificis que hi ha”, ha assegurat el regidor.

Precisament els problemes d’inundacions és el que ha portat al regidor a sol·licitar també la realització d’un estudi independent “per esbrinar què ha causat les humitats als baixos dels edificis de la plaça Convivència i a qui s’han de demanar responsabilitats”.

Amelló ha recordat que l’any 2005 l’ajuntament va rebre l’aprovació de la Llei de Barris per fer una reforma integral a la Marca de l’Ham, per aquesta raó ha demanat també el condicionament del camp de futbol situat davant el centre cívic i “un pla de millora i manteniment dels espais de joc infantils”.

El regidor també ha sol·licitat amb la seva moció que l’ajuntament ubiqui a la Marca de l’Ham “una fira anual perquè es consolidi com a referent de la ciutat i ajudi a dinamitzar el barri a nivell social i econòmic”.