sd4o5fdg_400x400

El portaveu de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Blanes, Sergio Atalaya, ha lamentat que la direcció del festival Birrassana vulgui marxar de Blanes i ho ha qualificat de “mala notícia”. Atalaya ha defensat que “C’s aposta per buscar una altra empresa que organitzi la festa amb el mateix format, buscant un lloc de consens perquè la festa de la cervesa artesana es mantingui en el calendari d’activitats municipals”.

El portaveu municipal de Ciutadans també ha explicat que “s’han ofert fins a tres espais alternatius per poder celebrar aquesta festa buscant una nova ubicació que permeti créixer durant els propers anys”. En aquest sentit, ha lamentat que no s’hagi arribat a cap acord amb la direcció del Birrassana i ha demanat que en les properes edicions “es revisi la manera en què es donen les subvencions, ja que no són massa transparents”.