HECTOR y TONI
El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) Figueres, Héctor Amelló, ha lamentat que “la ciutat continuï sense projecte i sense uns objectius marcats per a la resta del mandat”, després la ruptura del govern municipal format per PSC i Convergència a mitjà de mandat. Amelló ha assegurat que s’esperava la noticia que ha sortit aquest matí tenint en compte que el govern no ha informat sobre els seus objectius i projectes de futur com va demanar Ciutadans a l’inici del mandat.  “Així són els vells partits, que anteposen els interessos partidistes i personals en lloc de treballar per millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans”, ha afegit.
 En aquest sentit ha reconegut que li “preocupa” que s’estigui parlant més de ruptura i de discrepàncies que d’un projecte de futur pels ciutadans. I ha assegurat que des de Ciutadans seguiran “sent una alternativa que treballa amb responsabilitat pensant en la ciutadania”.