junta-roses

Ciutadans (C’s) Roses ha escollit nova junta directiva mitjançant primàries. El nou equip ha estat escollit per unanimitat i queda configurat de la següent manera: l’actual regidor de C’s Roses, José Manuel Àlvarez, liderarà el grup ocupant el càrrec de coordinador; Isabel Machado és la nova secretària i encarregada de la tresoreria; Luis Alejandro Fernández és el nou responsable de comunicació; Rafael Martín s’ocuparà de la ciutadania i Daniel Cerviño de la política municipal. Finalment completen la junta Blas Pérez i Olga Morente com a vocals. L’elecció ha comptat amb la presència dels diputats Jean Castel i Alfonso Sánchez i el responsable de Grups Institucionals, Héctor Amelló.

 

El nou coordinador ha manifestat que “l’objectiu de la nova junta és treballar per millorar la qualitat de vida dels veïns de Roses”. “Estem molt contents i orgullosos de la feina que s’ha fet fins ara, seguirem treballant per continuar així”, ha conclòs Álvarez.