3fc2daaa-6da5-4536-bf51-72b0d5d695fc

Des del grup municipal de Ciutadans Girona fem una tasca constant, carregada d’il•lusió i compromís. Els nostres regidors sempre han tingut una presència constant a diferents associacions, abans d’entrar en política, i ara que ocupen un càrrec públic. No és per tant, un element passatger o temporal. El compromís amb la gent de Girona és treballar per la millora de la qualitat de vida, la representativitat de la població i la transparència.

Al ple municipal del mes de Juliol Ciutadans ha presentat una moció amb una bateria de millores per la mobilitat dels discapacitats, millores proposades per diferents col•lectius de la ciutat a les nostres respectives trobades. Elements com la millora en la pavimentació, la senyalització i la identificació de carrers són aspectes que les associacions ens han transmès aquests mesos. Aquesta moció hagués estat votada de manera favorable pel nostre grup municipal independentment de qui presentés la millora, confiança que igualment ha posat en nosaltres tots els grups de l’oposició. Sorprenentment l’equip de govern ha decidit votar en contra de unes mesures socials i integradores tot al•legant que es tracta de millores que ja s’estan portant a terme. La pregunta és: si realment s’estiguessin portant a terme, les associacions ens haguessin instat a reclamar aquestes millores? Decididament no.
Des de ciutadans, amb el nostre tarannà integrador, social i realista intentem trobar solucions a les necessitats de la població, mentre altres prefereixen faltar a la veritat per no donar sensació de tenir feina a fer. S’ha fet feina, i s’ha de reconèixer, però encara falta molt per fer. Demanem a l’ajuntament una mica més de sensibilitat social i d’humilitat.