El candidat de Ciutadans (C’s) a Girona, Jean Castel, defensa la necessitat d’una “reconversió del turisme que permeti perllongar l’oferta del sector durant tot l’any” perquè , segons ha afirmat, “el turisme no pot ser només una qüestió de temporada”. Castel ho ha dit després de reunir-se  amb representants  del Gremi d’Hosteleria de Lloret de Mar per analitzar la realitat del sector. “A nosaltres sí que ens interessa el turisme. No fem com altres candidats que amb la seva manca d’interès per aquesta qüestió evidencien les mancances del seu programa”, ha indicar avui Castel.

 

El candidat de Ciutadans  ha recordat que  “el turisme és un motor econòmic” però que perquè continuï sent-ho “cal una reconversió del sector” i per això ha proposat “l’elaboració d’un pla  que s’ha d’executar  en un termini d’entre 3 i 5 anys”. “És imprescindible tenir una visió integral del turisme per poder adequar les infraestructures, l’urbanisme i els serveis dels municipis turístics a les necessitats del sector”, ha assegurat Castel. Per al líder de C’s a Girona  l’objectiu és “desestacionalitzar el turisme”

 

El candidat de C’s per Girona s’ha compromès a mantenir un contacte constant amb el representants del sector per tal de poder donar resposta a les seves inquietuds i ha assegurat que des de Ciutadans es treballarà perquè hi hagi una Conselleria de Turisme perquè, ha recordat,  “és un sector estratègic per a Catalunya”. 2015-09-22 castel gremiales hostelería lloret