JEAN

El candidat de Ciutadans (C’s) al Parlament, Jean M Castel, denuncia la falta d’inversió al parc de bombers de Figueres. En declaracions aquest matí indicava que “el parc ha quedat obsolet, no només per l’actual ubicació, sino per tenir unes instal·lacions sota mínims”. Castel afirma que “el cos de bombers porta esperant un nou emplaçament més de 12 anys i en tot aquest temps no s’ha fet una mínima inversió d’adequació real”. 

Jean Castel, acompanyat per Héctor Amelló, portaveu de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Figueres, afirma que “la situació s’agreuja quan, a més de la manca de material d’extinció i manteniment del mateix, s’ha reduït la dotació de personal. Tota jubilació de personal acaba sense la seva necessària substitució reduint així l’equip de treball”.

Fa escassos deu dies que quan mitjans de comunicació van intentar accedir al parc de bombers el cos va rebre instruccions estrictes de no permetre l’entrada a la premsa. En paraules de Castel “aquestes decisions, de caràcter únicament polític, demostren l’opacitat que té el govern de la Generalitat, que intenta distreure als ciutadans amb altres temes més mediàtics però sense atendre a allò que ens afecta dia a dia”. 

Castel conclou que “amb altres prioritats guiant el govern de la Generalitat, no ens veuríem davant d’aquest tipus de situacions que demostren la inhabilitat d’un govern que porta anys sense governar, fent servir la independència com a cortina de fum per tapar la seva incompetència al capdavant d’una autonomia plena d’oportunitats”.