Miriam Pujola

 

La regidora de Ciutadans a l’ajuntament, Míriam Pujola, ha presentat una “batería de propostes per la ciutat que responen a millores exposades pels ciutadans”.

Pujola, qui després de la presentació d’en Jean Castel com candidat a les eleccions autonòmiques del 27S, podria esdevenir la propera portaveu a l’ajuntament, ha destacat que “la nostra veu a l’ajuntament es centra als problemes reals, aquells que altres forces municipals semblen haver oblidat i desatès.”

La representant de Ciutadans a l’ajuntament destaca l’anàlisi dels diferents elements necessaris per al dia a dia “en aquest sentit, incorporem mesures de millora en accessibilitat, manteniment i gestió de carrers i parcs, i la millora en zones de desaigüe d’aigües pluvials, que, per falta de canalització, poden fins i tot impossibilitar el trànsit per alguns dels carrers de la nostra ciutat.”

Pujola destaca “la participació de les diferents associacions de barris, les quals identifiquen, destaquen i prioritzen els elements a millorar a la ciutat, ajudant a marcar l’agenda política, lluny del rumb identitari on l’actual alcalde se centra, competències de les quals el consistori no disposa”.

“La nostra feina no consisteix a veure en quin idioma parla una persona o una altra, o amb quina bandera està més còmode, sinó en resoldre els problemes del dia a dia, per fer una ciutat més confortable, fàcil de viure i important, en el present i en el futur” hi ha conclòs Míriam Pujola.

 

Fuente: http://www.gironanoticies.com/noticia/33167_ciutadan-c-degironapre-entaunabateriademillore-perlaciutat-1.htm