• El candidat a la presidència de Cs, Carlos Carrizosa, ha criticat a “la mateixa ERC que ha pactat amb el PSC” i que “es fa acompanyar per exterroristes condemnats” 

Girona, diumenge 7 de febrer de 2021“El 14F cal triar entre la casa dels horrors que li agrada a Otegi, la del tripartit d’ERC, PSC i Podemos o la casa de tots els catalans amb un govern constitucionalista per primera vegada”. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, en la trobada per la llibertat celebrada a Girona al costat del candidat de Cs a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, l’eurodiputat del partit, Jordi Cañas, i el cap de llista per Girona, Jean Castel. Arrimadas ha assegurat que Catalunya porta “40 anys de governs nacionalistes, incloent els tripartits de Montilla” i demana no canviar-los per “un tripartit de Illa amb ERC que és el que vol Otegi” que està aquí “defensant al soci de Illa i de Sánchez”.

La presidenta de Cs ha defensat que és el moment de “deixar de parlar d’estelades i començar a parlar de nòmines, de deixar de parlar de presos del ‘procés’ i parlar d’autònoms i famílies” i “de deixar de tenir els carrers plens de llaços i tenir-los plens d’oportunitats”. Arrimadas ha destacat que el seu partit ha demostrat que sap governar com a Andalusia on “semblava impossible treure al PSOE” i ha defensat “un futur millor” a Catalunya “on no et preguntin a qui votes i que no et diguin fatxa per no ser independentista”.

Per la seva banda, el candidat de Cs a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha criticat a “la mateixa ERC que ha pactat amb el PSC” i que “es fa acompanyar per exterroristes condemnats”, en referència a Arnaldo Otegi. “Com pot haver-hi normalitat, quan hem sentit esbroncades i insults i es rep amb aplaudiments als enemics de la llibertat” ha dit. Carrizosa també ha insistit que “els que han sigut inequívocament constitucionalistes, han defensat la llibertat, i han denunciat els excessos del nacionalisme som Ciutadans” i “hem estat molt sols” ha lamentat.

Finalment, l’eurodiputat, Jordi Cañas, ha explicat que el partit taronja porta “15 anys defensant la llibertat” i que “ni demanarà permís ni donarà explicacions” per això. Cañas ha reivindicat la llibertat i ha assegurat que “no deixarem que el PSC la lliuri a canvi del poder” per convertir-se en “un president al servei dels enemics de la llibertat”.

 

 

Arrimadas: “El 14F hay que elegir entre la casa de los horrores que le gusta a Otegui, la del tripartito, o la casa de todos los catalanes con gobierno constitucionalista”

  • El candidato a la presidencia de Cs, Carlos Carrizosa, ha criticado a “la misma ERC que ha pactado con el PSC” y que “se hace acompañar por exterroristas condenados”

Girona, domingo 7 de febrero de 2021. “El 14F hay que elegir entre la casa de los horrores que le gusta a Otegi, la del tripartito de ERC, PSC y Podemos o la casa de todos los catalanes con un gobierno constitucionalista por primera vez”. Así lo ha dicho la presidenta de Ciudadanos (Cs), Inés Arrimadas, en el encuentro por la libertad celebrado en Girona junto al candidato de Cs a la presidencia de la Generalitat, Carlos Carrizosa, el eurodiputado del partido, Jordi Cañas, y el cabeza de lista por Girona, Jean Castel. Arrimadas ha asegurado que Cataluña lleva “40 años de gobiernos nacionalistas, incluyendo los tripartitos de Montilla” y pide no cambiarlos por “un tripartito de Illa con ERC que es lo que quiere Otegi” que está aquí “defendiendo al socio de Illa y de Sánchez”.

La presidenta de Cs ha defendido que es el momento de “dejar de hablar de esteladas y empezar a hablar de nóminas, de dejar de hablar de presos del ‘procés’ y hablar de autónomos y familias” y “de dejar de tener las calles llenas de lazos y tenerlas llenas de oportunidades”. Arrimadas ha destacado que su partido ha demostrado que sabe gobernar como en Andalucía donde “parecía imposible sacar al PSOE” y ha defendido “un futuro mejor” en Cataluña “donde no te pregunten a quien votas y que no te llamen facha por no ser independentista”.

Por su parte, el candidato de Cs a la presidencia de la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha criticado a “la misma ERC que ha pactado con el PSC” y que “se hace acompañar por exterroristas condenados”, en referencia a Arnaldo Otegi. “Como puede haber normalidad, cuando hemos oído abucheos e insultos y se recibe con aplausos a los enemigos de la libertad” ha dicho. Carrizosa también ha insistido en que “los que han sido inequívocamente constitucionalistas, han defendido la libertad, y han denunciado los excesos del nacionalismo somos Ciudadanos” y “hemos estado muy solos” ha lamentado.

Finalmente, el eurodiputado, Jordi Cañas, ha explicado que el partido naranja lleva “15 años defendiendo la libertad” y que no va “ni a pedir permiso ni dar explicaciones” por ello. Cañas ha reivindicado la libertad y ha asegurado que “no vamos a dejar que el PSC la entregue a cambio del poder” para convertirse en “un presidente al servicio de los enemigos de la libertad”.