• Jean Castel (candidat de Cs per Girona): “A Catalunya calen menys drapets de republiqueta de fireta i més treballar per la ciutadania”

Castelló d’Empúries, dimarts 26 de gener de 2021.- La Junta Electoral de la Zona de Figueres ha donat la raó a la denúncia presentada pel cap de llista de Ciutadans (Cs) a les eleccions autonòmiques del 14F, Jean Castel, i el també diputat Héctor Amelló, i obliga l’Ajuntament de Castelló d’Empúries a retirar l’estelada penjada a la comissaria de policia municipal. La denúncia es va interposar el 12 de gener i la Junta Electoral va resoldre-la ahir. “És lògic que ens donin la raó perquè ens trobàvem una vegada més davant la vulneració de la neutralitat institucional en els edificis públics i, a més, davant de comandaments policials que permeten aquestes imatges gràcies a la connivència de l’Ajuntament”, ha exposat Castel. Per al candidat lliberal, el que correspondria és que l’alcalde “hagués ordenat al cap de policia retirar l’estelada i aplicar el règim disciplinari als responsables tot i que considerem que el cap de policia hauria d’haver actuat de motu propi”.

“Els edificis públics representen a tots els ciutadans i per això seguirem denunciant i defensant la neutralitat de l’espai públic perquè sigui respectada en tot moment”, ha advertit Castel. En aquest sentit, el candidat a les eleccions autonòmiques ha assegurat que Ciutadans “és l’única garantia constitucionalista de centre moderat liberal-progressista” que pot garantir que l’ús neutral de les institucions i evitar que “el nacionalisme més arcaic les utilitzi com a taulell d’anuncis”. “A Catalunya calen menys drapets de republiquetes de fireta i més treballar per la ciutadania”, ha conclòs.

 

 

La Junta Electoral da la razón a Ciudadanos y obliga al Ayuntamiento de Castelló d’Empúries a retirar la estelada de la comisaría de policía municipal

  • Jean Castel (candidato de Cs por Girona): “En Cataluña hacen falta menos trapillos de republiquilla de feria y más trabajar por la ciudadanía”

Castelló d’Empúries, martes 26 de enero de 2021.- La Junta Electoral de la Zona de Figueres ha dado la razón a la denuncia presentada por el cabeza de lista de Ciudadanos (Cs) a las elecciones autonómicas del 14F Jean Castel y el también diputado Héctor Amelló y obliga al Ayuntamiento de Castelló d’Empúries a retirar la estelada colgada en la comisaría de policía municipal. La denuncia se interpuso el 12 de enero y la Junta Electoral la resolvió ayer. “Es lógico que nos den la razón porque nos encontrábamos una vez más ante la vulneración de la neutralidad institucional en los edificios públicos y, además, ante mandos policiales que permiten estas imágenes gracias a la connivencia del Ayuntamiento”, ha expuesto Castel. Para el candidato liberal, lo que correspondería es que el alcalde “hubiera ordenado al jefe de policía retirar la estelada y aplicar el régimen disciplinario a los responsables a pesar de que consideramos que el jefe de policía tendría que haber actuado de motu propio”.

“Los edificios públicos representan a todos los ciudadanos y por eso seguiremos denunciando y defendiendo la neutralidad del espacio público para que sea respetada en todo momento”, ha advertido Castel. En este sentido, el candidato a las elecciones autonómicas ha asegurado que Ciudadanos “es la única garantía constitucionalista de centro moderado liberal-progresista” que puede garantizar que el uso neutral de las instituciones y evitar que “el nacionalismo más arcaico las utilice como plafón de anuncios”. “En Cataluña hacen falta menos trapillos de republiquillas de feria y más trabajar por la ciudadanía”, ha concluido.