• El portaveu liberal, Pere Cuadros, indica que això permetrà que totes les forces polítiques tinguin veu i facilitarà estudiar les nombroses propostes de l’oposició per a debatre-les

Torroella de Montgrí, divendres 8 de maig de 2020.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a Torroella de Montgrí, Pere Cuadros, ha indicat que sol·licitarà al govern local la creació d’un fòrum per a la reconstrucció post Covid-19 en el qual estiguin representades totes les forces del consistori perquè tothom tingui veu, es puguin debatre propostes i evitar la unilateralitat en la presa de decisions. “Aquesta situació de crisi generada per la Covid-19 ens afecta a tots per igual i és lògic que intentem traçar junts un pla de mesures econòmiques i socials per a pal·liar els seus efectes”, ha explicat Quadres.

Cuadros ha manifestat que un fòrum d’aquestes característiques permetria a tots els grups “posar sobre la taula les propostes en benefici de l’interès general dels veïns i així triar les idees més profitoses per a la recuperació”. En aquest sentit, el portaveu taronja també ha avançat que les seves propostes es concretaran en l’elaboració de tres paquets de mesures d’ajudes sanitàries, socials i econòmiques, “òbviament sol·licitarem també un nou pressupost municipal perquè l’actual ha quedat desactualitzat i és necessari refer-lo per a adaptar partides a la Covid-19”.

Entre les mesures que ha avançat el regidor es troben l’impuls d’un front comú municipal per a “reclamar ajudes que permetin la millora del finançament municipal i l’obtenció d’ajudes extraordinàries per a plans de recuperació social i econòmica”. A més, ha proposat l’adaptació de la fiscalitat de Torroella a la crisi generada pel coronavirus, el seguiment individualitzat de persones en risc d’exclusió social i la creació d’una comissió permanent de seguiment de la Covid-19 en la qual estiguin presents professionals metges i institucions sanitàries que, entre altres coses, permetin dissenyar estratègies en cas de rebrot.

 

 

Cs Torroella propone crear un foro para la reconstrucción post Covid-19 que permita consensuar un plan de medidas económicas y sociales

  • El portavoz liberal, Pere Cuadros, indica que esto permitirá que todas las fuerzas políticas tengan voz y facilitará estudiar las numerosas propuestas de la oposición para debatirlas

Torroella de Montgrí, viernes 8 de mayo de 2020.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en Torroella de Montgrí, Pere Cuadros, ha indicado que solicitará al gobierno local la creación de un foro para la reconstrucción post Covid-19 en el que estén representadas todas las fuerzas del consistorio para que todo el mundo tenga voz, se puedan debatir propuestas y evitar la unilateralidad en la toma de decisiones. “Esta situación de crisis generada por la Covid-19 nos afecta a todos por igual y es lógico que intentemos trazar juntos un plan de medidas económicas y sociales para paliar sus efectos”, ha explicado Cuadros.

Cuadros ha manifestado que un foro de estas características permitiría a todos los grupos “poner sobre la mesa las propuestas en beneficio del interés general de los vecinos y así escoger las ideas más provechosas para la recuperación”. En ese sentido, el portavoz naranja también ha avanzado que sus propuestas se concretarán en la elaboración de tres paquetes de medidas de ayudas sanitarias, sociales y económicas, “obviamente solicitaremos también un nuevo presupuesto municipal porque el actual ha quedado desactualizado y es necesario reconfigurarlo para adaptar partidas a la Covid-19”.

Entre las medidas que ha avanzado el concejal se encuentran el impulso de un frente común municipal para “reclamar ayudas que permitan la mejora de la financiación municipal y la obtención de ayudas extraordinarias para planes de recuperación social y económica”. Además, ha propuesta la adaptación de la fiscalidad de Torroella a la crisis generada por el coronavirus, el seguimiento individualizado de personas en riesgo de exclusión social y la creación de una comisión permanente de seguimiento de la Covid-19 en la que estén presentes profesionales médicos e instituciones sanitarias que, entre otras cosas, permitan diseñar estrategias en caso de rebrote.