• El diputat autonòmic, Héctor Amelló, ha reivindicat la “necessitat urgent d’ampliació” d’aquest centre escolar que alberga dues línies de P3 en barracons

Parlament de Catalunya, dilluns 10 de febrer de 2020.- El grup de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya ha presentat una proposta de resolució parlamentària instant el Govern de la Generalitat a destinar una partida pressupostària per a l’ampliació de l’escola Portitxol, a L’Estartit. La mesura arriba després que el govern municipal bloquegés la proposta d’ampliació presentada en el ple municipal i el portaveu municipal de Ciutadans a Torroella de Montgrí, Pere Cuadros, anunciés que la formació liberal treballaria des del front municipal i autonòmic per aconseguir que l’ampliació del centre sigui una realitat el curs 2021-2022.

La proposta de resolució parlamentària es va presentar dijous passat per part del diputat autonòmic per Girona, Héctor Amelló, qui ha reivindicat la “necessitat urgent d’ampliació” d’aquest centre escolar d’infantil i primària “que actualment compta amb barracons per albergar les dues línies de P3”. Per aquesta raó, la proposta de resolució proposa que Generalitat i Ajuntament busquin i cedeixin un solar adequat per a realitzar l’ampliació del centre escolar; la col·laboració de totes dues institucions en la redacció de l’avantprojecte, el projecte bàsic i executiu i l’estudi de seguretat i salut per a l’ampliació del centre abans de 2020; s’incorpori l’escola Portitxol en el pla d’infraestructures educatives; es destini una partida pressupostària per a l’ampliació; i s’asseguri que les obres estaran finalitzades per al curs escolar 2021-2022.

 

 

Cs pide al Govern que amplíe la escuela Portitxol de L’Estartit y redacte el proyecto para que la obra está ejecutada en 2021

  • El diputado autonómico Héctor Amelló ha reivindicado la “necesidad urgente de ampliación” de este centro escolar que alberga dos líneas de P3 en barracones

Paralment de Catalunya, lunes 10 de febrero de 2020.- El grupo de Ciudadanos (Cs) en el Parlament de Catalunya ha presentado una propuesta de resolución parlamentaria para instar al Govern de la Generalitat a destinar una partida presupuestaria para la ampliación de la escuela Portitxol, en L’Estartit. La medida llega después que el gobierno municipal bloqueara la propuesta de ampliación presentada en el pleno municipal y el portavoz municipal de Ciudadanos en Torroella de Montgrí Pere Cuadros anunciara que la formación liberal trabajaría desde el frente municipal y autonómico para conseguir que la ampliación del centro sea una realidad para el curso 2021-2022.

La propuesta de resolución parlamentaria se presentó el pasado jueves por parte del diputado autonómico por Girona Héctor Amelló quién ha reivindicado la “necesidad urgente de ampliación” de este centro escolar de infantil y primaria “que actualmente cuenta con barracones para albergar las dos líneas de P3”. Por esa razón, la propuesta de resolución propone que Generalitat y Ayuntamiento busquen y cedan un solar adecuado para realizar la ampliación del centro escolar; la colaboración de ambas instituciones en la redacción del anteproyecto, el proyecto básico y ejecutivo y el estudio de seguridad y salud para la ampliación del centro antes de 2020; se incorpore la escuela Portitxol en el plan de infraestructuras educativas; se destine una partida presupuestaria para la ampliación; y se asegure que las obras estarán finalizadas para el curso escolar 2021-2022.