• La regidora liberal, Míriam Pujola, considera imprescindible que l’alcaldessa expliqui a la ciutadania “el preu de la seva decisió unilateral”

Girona, dimecres 23 d’octubre de 2019.- La regidora de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, ha presentat una instància aquest matí a fi de sol·licitar al govern de la ciutat que faci públic el cost econòmic de la supressió de les barraques i concerts de les Fires de Sant Narcís. “Nosaltres ja ens vam manifestar contraris a la supressió de les Fires i ens sembla un escàndol que Marta Madrenas les torni a segrestar com ja va fer el 2017, per tant, crec que ha de donar explicacions de quants diners costa la seva decisió unilateral”, ha reivindicat Pujola.

La regidora taronja ha demanat saber quina és la quantitat econòmica que les entitats que muntaven barraca deixaran de percebre, de quina manera s’ha quantificat i si el govern ho abonarà; quin és el cost total dels grups de música contractats i que ja no actuaran; quin ha sigut el cost del muntatge d’escenaris, lluminàries i so; el preu dels cartells, papereria, publicitat, gots de plàstic reutilitzables; i quin ha sigut el cost de les nits d’hotel dels artistes i tècnics. “Aquestes despeses les haurien d’afrontar tant els violents com l’alcaldessa; els uns per crear aquesta situació i els altres per cedir al xantatge”, ha conclòs Pujola.

 

 

Cs Girona quiere que el gobierno haga público el coste económico de la supresión de los barracas y conciertos de Ferias

  • La concejal liberal, Míriam Pujola, considera imprescindible que la alcaldesa explique a la ciudadanía “el precio de su decisión unilateral”

Girona, miércoles 23 de octubre de 2019.- La concejal de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Girona, Míriam Pujola, ha presentado una instancia esta mañana con el fin de solicitar al gobierno de la ciudad que haga público el coste económico de la supresión de las barracas y conciertos de las Ferias de Sant Narcís. “Nosotros ya nos manifestamos contrarios a la supresión de los Ferias y nos parece un escándalo que Marta Madrenas los vuelva a secuestrar como ya hizo el 2017, por lo tanto, creo que tiene que dar explicaciones de cuánto dinero cuesta su decisión unilateral”, ha reivindicado Pujola.

La concejal naranja ha pedido saber cuál es la cantidad económica que las entidades que montaban barraca dejarán de percibir, de qué manera se ha cuantificado y si el gobierno lo abonará; cuál es el coste total de los grupos de música contratados y que ya no actuarán; cuál ha sido el coste del montaje de escenarios, luminarias y sonido; el precio de los carteles, papelería, publicidad, vasos de plástico reutilizables; y cuál ha sido el coste de las noches de hotel de los artistas y técnicos. “Estos gastos los tendrían que afrontar tanto los violentos como la alcaldesa; los unos por crear esta situación y los otros por ceder al chantaje”, ha concluido Pujola.