• El portaveu municipal, Pere Cuadros, considera inexcusable que la CUP no reprengui ni amonesti el regidor perquè dóna la sensació que “estan emparant que pugui amenaçar d’aquesta forma”

Torroella de Montgrí, dijous 19 de setembre de 2019.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a Torroella de Montgrí, Pere Cuadros, ha demanat públicament la dimissió del regidor de la CUP Carles Ventura, que està sent investigat per haver amenaçat els membres del Cos Nacional de Policia que estaven ajudant els veïns damnificats pel desbordament del Segura. “És intolerable que un càrrec públic de l’ajuntament amenaci amb un ‘Hala, a mirar sota el cotxe’ als membres de les forces i cossos de seguretat de l’Estat que estan ajudant en les tasques de rescat”, ha indicat el regidor.

El portaveu liberal ha recordat que en el municipi de Torroella de Montgrí tots els partits “ens vam comprometre amb un codi de conducta que implica un compromís amb l’exemplaritat i resulta del tot immoral proferir aquest tipus d’amenaces en un país que ha patit massa temps la xacra del terrorisme que assassinava precisament d’aquesta manera”.

D’altra banda, el regidor taronja també s’ha mostrat sorprès pel silenci de la CUP, que considera “inexcusable que no reprengui al seu regidor ni l’amonesti” perquè dóna la sensació que “estan emparant que pugui amenaçar d’aquesta forma, perquè no és l’única vegada que ho ha fet”.

El regidor de la CUP va proferir les amenaces el passat 14 de setembre en respondre a un tuit de l’associació “Una policia per al segle XXI”: “Vaja, que sou els imbècils de sempre però repetint segle XXI cada dos per tres per a semblar nous o més moderns. Hala, a mirar sota el cotxe”

 

 

Cs Torroella de Montgrí pide la dimisión del concejal de la CUP investigado por amenazar a la Policía Nacional con “mirar debajo del coche”

  • El portavoz municipal, Pere Cuadros, considera inexcusable que la CUP no reprenda ni amoneste al concejal porque da la sensación que “están amparando que pueda amenazar de esa forma”

Torroella de Montgrí, jueves 19 de septiembre de 2019.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en Torroella de Montgrí, Pere Cuadros, ha pedido públicamente la dimisión del concejal de la CUP Carles Ventura, que está siendo investigado por haber amenazado a los miembros del Cuerpo Nacional de Policía que estaban ayudando a los vecinos damnificados por el desbordamiento del Segura. “Es intolerable que un cargo público del ayuntamiento amenace con un ‘Hala, a mirar debajo del coche’ a los miembros de las fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado que están ayudando en las tareas de rescate”, ha indicado el concejal.

El portavoz liberal ha recordado que en el municipio de Torroella de Montgrí todos los partidos “nos comprometimos con un código de conducta que implica un compromiso con la ejemplaridad y resulta del todo inmoral proferir ese tipo de amenazas en un país que ha sufrido demasiado tiempo la lacra del terrorismo que asesinaba precisamente de esa manera”.

Por otro lado, el concejal naranja también se ha mostrado sorprendido por el silencio de la CUP, que considera “inexcusable que no reprenda a su concejal ni lo amoneste” porque da la sensación que “están amparando que pueda amenazar de esa forma, porqué no es la única vez que lo ha hecho”.

El concejal de la CUP profirió las amenazas el pasado 14 de septiembre al responder a un tuit de la asociación “Una policía para el siglo XXI”: “vamos, que sois los imbéciles de siempre pero repitiendo siglo XXI cada dos por tres para parecer nuevos o más modernos. Hala, a mirar debajo del coche”.