• El candidat al Congrés per Girona, Héctor Amelló, indica que Ciutadans és“la força imparable del canvi, de la modernització d’Espanya i el vot de la llibertat, la igualtat i la unió”

Figueres, divendres 26 d’abril de 2019.- El cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha recordat avui que“Ciutadans és la garantia de frenar el separatisme i fer fora Sánchez la Moncloa”. D’aquesta manera ha clausurat Amelló la campanya electoral en el restaurant Torre Mirona de Figueres i on s’ha reivindicat també com “el vot útil del constitucionalisme”.

El candidat taronja ha utilitzat l’últim discurs de campanya per a recordar que Ciutadans és “la força imparable del canvi, de la modernització d’Espanya, el vot de la llibertat, la igualtat i la unió de tots els espanyols”. Ha aprofitat per recordar que Ciutadans “mai s’agenollarà” davant els independentistes i “recuperarem la presència de l’Estat en tots els racons de Catalunya”. Amelló ha acabat la seva al·locució indicant que el vot taronja és “de centre, progressista i moderat, és el vot dels valents que volen recuperar la seva veu”.

D’altra banda, el candidat al Senat per Girona, Bernat Doria, també s’ha dirigit als assistents recordant que aquesta “ha estat la campanya dels valents, la campanya de la il·lusió, la campanya que consolidarà el projecte de Ciutadans a la província”. A més, ha indicat que el futur d’Espanya el decidiran“els treballadors, els joves, les famílies, els autònoms i els pensionistes que creïn en un projecte reformista, centrista, europeista i liberal”.