• El candidat* al Congrés per Girona, Héctor Amelló, assegura que també treballarà per aconseguir que el CAP ll de Blanes obri el servei d’urgències 24 hores

Blanes, divendres 20 d’abril de 2019.- El cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha anunciat que “reivindicarem la targeta sanitària única” per a tota Espanya perquè “tots els espanyols mereixen tenir els mateixos serveis més enllà del seu lloc de residència”. Així ho ha comentat aquest matí en el municipi de Blanes, on ha assistit a un esmorzar amb afiliats i simpatitzants als quals també els ha assegurat que “una de les prioritats de Ciutadans per a Blanes serà aconseguir que el CAP ll pugui obrir el seu servei d’urgències 24 hores”. Amelló ha lamentat que una població com Blanes no disposi d’un servei d’urgències ambulatòries 24 hores perquè això, entre altres coses, implica sobrecarregar les urgències de l’hospital comarcal.

D’altra banda, el candidat taronja ha indicat que una altra de les mesures sanitàries de Ciutadans serà “la implantació d’un calendari únic de vacunació” i la creació d’“un historial digital unificat per a tots els espanyols”. Amelló ha indicat que “la sanitat ha de ser igual per a tots els espanyols”.

Després de la visita a Blanes, el candidat taronja, al costat del candidat al Senat per Girona, Bernat Doria, s’han desplaçat a Peratallada per a assistir a una reunió amb els membres de la candidatura municipal de Forallac.

 

 

Amelló (Cs): “Reivindicaremos la tarjeta sanitaria única para que todos los españoles tengan los mismos servicios sin importar el lugar de residencia”

  • El candidato* al Congreso por Girona, Héctor Amelló, asegura que también trabajará para conseguir que el CAP ll de Blanes abra el servicio de urgencias 24 horas

Blanes, viernes 20 de abril de 2019.- El cabeza de lista de Ciudadanos al Congreso de los Diputados por Girona, Héctor Amelló, ha anunciado que “reivindicaremos la tarjeta sanitaria única” para toda España porque “todos los españoles merecen tener los mismos servicios más allá de su lugar de residencia”. Así lo ha comentado esta mañana en el municipio de Blanes, dónde ha asistido a un desayuno con afiliados y simpatizantes a los que también les ha asegurado que “una de las prioridades de Ciudadanos para Blanes será conseguir que el CAP ll pueda abrir su servicio de urgencias 24 horas”. Amelló ha lamentado que una población como Blanes no disponga de un servicio de urgencias ambulatorias 24 horas porque eso, entre otras cosas, implica sobrecargar las urgencias del hospital comarcal.

Por otro lado, el candidato naranja ha indicado que otra de las medidas sanitarias de Ciudadanos será “la implantación de un calendario único de vacunación” y la creación de “un historial digital unificado para todos los españoles”. Amelló ha indicado que “la sanidad debe ser igual para todos los españoles”.

Tras la visita a Blanes, el candidato naranja, junto al candidato al Senado por Girona, Bernat Doria, se han desplazado a Peratallada para asistir a una reunión con los miembros de la candidatura municipal de Forallac.