L’alcaldable, Perer Cuadros

  • Cuadros assegura que treballarà“per la seguretat, el benestar del poble, per incentivar el comerç local i industrial i l’atracció de turisme”

Torroella de Montgrí, dimarts 9 d’abril de 2019.- Ciutadans anuncia Pere Cuadros Dilla com a candidata a l’alcaldia de Torroella de Montgrí.

Cuadros (21 anys) treballa d’encarregat de Màrketing i Publicitat. Inscrit a Ciutadans el 2018 es presenta a l’alcaldia “perquè Torroella deixi de patir la divisió social que pateix actualment”.

El candidat a l’alcaldia ha apuntat la necessitat “de tornar a unir la població” i ha anunciat que treballarà “per la seguretat, el benestar del poble, per incentivar el comerç local i industrial i l’atracció de turisme”. A més, ha recordat que Ciutadans “és l’únic partit que està treballant per la neutralitat institucional”.

 

 

Ciudadanos anuncia a Pere Cuadros como candidato a la alcaldía de Torroella de Montgrí

  • Cuadros asegura que trabajará“por la seguridad, el bienestar del pueblo, para incentivar el comercio local e industrial y la atracción de turismo”

Torroella de Montgrí, martes 9 de abril de 2019.- Ciudadanos anuncia a Pere Cuadros Dilla como candidata a la alcaldía de Torroella de Montgrí.

Cuadros (21 años) trabaja de encargado de Màrketing y Publicidad. Inscrito en Ciudadanos el 2018 se presenta a la alcaldía “para que Torroella deje de sufrir la división social que sufre actualmente”.

El candidato a la alcaldía ha apuntado la necesidad “de volver a unir a la población” y ha anunciado que trabajará “por la seguridad, el bienestar del pueblo, para incentivar el comercio local e industrial y la atracción de turismo”. Además, ha recordado que Ciudadanos “es el único partido que está trabajando por la neutralidad institucional”.