L’alcaldable, José Luís Villa

  • Villa assegura que es torna a presentar per a aconseguir que Platja d’Aro“no sigui únicament una destinació d’estiu”i poder realitzar reformes de futur

Platja d’Aro, dissabte 6 d’abril de 2019.- Ciutadans ha confirmat José Luís Villa com a candidat a l’alcaldia de Platja d’Aro en les pròximes eleccions municipals.

Vila (56 anys) és autònom i empresari. Es va inscriure a Ciutadans el 2012 i exerceix actualment de regidor i portaveu de la formació taronja a l’Ajuntament de Platja d’Aro.

El candidat taronja ha afirmat que treballarà perquè el municipi “torni a estar entre els primers llocs vacacionals de la Costa Brava i que no sigui únicament una destinació d’estiu”. És per això que ha volgut reivindicar també la importància de “disposar d’un gran equip com el de Ciutadans” per a poder emprendre reformes de futur, “baixar impostos municipals i canviar el rumb cap a millor”.

 

 

 

Ciudadanos confirma a José Luís Villa como candidato a la alcaldía de Platja d’Aro

  • Villa asegura que se vuelve a presentar para conseguir que Platja d’Aro“no sea únicamente un destino de verano”y poder realizar reformas de futuro

Platja d’Aro, sábado 6 de abril de 2019.- Ciudadanos ha confirmado a José Luís Villa como candidato a la alcaldía de Platja d’Aro en las próximas elecciones municipales.

Villa (56 años) es autónomo y empresario. Se inscribió en Ciudadanos en 2012 y ejerce actualmente de concejal y portavoz de la formación naranja en el Ayuntamiento de Platja d’Aro.

El candidato naranja ha afirmado que trabajará para que el municipio “vuelva a estar entre los primeros puestos vacacionales de la Costa Brava y que no sea únicamente un destino de verano”. Es por ello que ha querido reivindicar también la importancia de “disponer de un gran equipo como el de Ciudadanos” para poder emprender reformas de futuro, “bajar impuestos municipales y cambiar el rumbo hacia mejor”.