L’alcaldable, Juan Carlos Calatayud

  • És la primera vegada que Ciutadans es presenta a Sant Feliu de Guíxols i Calatayud aposta per centrar-se“en projectes socials i la millora de la qualitat de vida de les persones grans i els discapacitats”

Sant Feliu de Guíxols, divendres 5 d’abril de 2019.- Ciutadans informa que la direcció nacional del partit ha anunciat la candidatura de Juan Carlos Calatayud Gómez com a candidat a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols en les pròximes eleccions municipals.

Calatayud, de 46 anys, ha exercit d’empresari i treballador en el sector de l’hostaleria i l’oci nocturn a les balears durant 17 anys. Involucrat en causes per a millorar l’accessibilitat i l’ajuda a persones amb mobilitat reduïda i també en causes per al benestar animal, es va inscriure a Cs el 2018.

El candidat taronja ha assegurat que es presenta a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols per a aconseguir “un govern municipal que treballi per a una igualtat real i que se centri en els projectes socials, sense ideologies”. Calatayud considera necessari també que l’ajuntament “compleixi amb la neutralitat institucional per a poder-nos centrar en els assumptes necessaris com la millora de la qualitat de vida de les persones grans i els discapacitats”.

 

 

Ciudadanos anuncia a Juan Carlos Calatayud como candidato a la alcaldía de Sant Feliu de Guíxols

  • Es la primera vez que Ciudadanos se presenta en Sant Feliu de Guíxols y Calatayud apuesta por centrarse “en proyectos sociales y la mejora de la calidad de vida de los mayores y discapacitados”

Sant Feliu de Guíxols, viernes 5 de abril de 2019.- Ciudadanos informa que la dirección nacional del partido ha anunciado la candidatura de Juan Carlos Calatayud Gómez como candidato a la alcaldía de Sant Feliu de Guíxols en las próximas elecciones municipales.

Calatayud, de 46 años, ha ejercido de empresario y trabajador en el sector de la hostelería y el ocio nocturno en baleares durante 17 años. Involucrado en causas para mejorar la accesibilidad y la ayuda a personas con movilidad reducida y también en causas para el bienestar animal, se inscribió en Cs en 2018.

El candidato naranja ha asegurado que se presenta a la alcaldía de Sant Feliu de Guíxols para conseguir “un gobierno municipal que trabaje para una igualdad real y que se centre en los proyectos sociales, sin ideologías”. Calatayud considera necesario también que el ayuntamiento “cumpla con la neutralidad institucional para podernos centrar en los asuntos necesarios como la mejora de la calidad de vida de las personas mayores y discapacitados”.