• La portaveu de Ciutadans (Cs), Míriam Pujola, reclama a Madrenas“que es deixi de solucions imaginatives i compleixi les lleis per garantir unes eleccions lliures”

Girona, dimarts 3 d’abril de 2019.- La Junta Electoral de la zona de Girona ha donat la raó a Ciutadans i adverteix els membres de l’Ajuntament de Girona que si tornen a fer inauguracions encobertes com la del Pont del Dimoni seran sancionats. “Aquesta és la segona resolució que rep Marta Madrenas per part de la Junta Electoral i li exigim que, d’una vegada per totes, deixi de fer el ridícul buscant solucions imaginatives i compleixi les resolucions per garantir unes eleccions lliures”, ha valorat la portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Girona, Míriam Pujola.

El passat dijous, Pujola va denunciar l’alcaldessa i dos regidors municipals davant la Junta Electoral de zona per “la inauguració encoberta” que es va fer del Pont del Dimoni. “Era tan evident que resultava difícil que la Junta Electoral no ho valorés de la mateixa manera”, ha indicat. Per aquesta raó, la portaveu taronja ha reclamat a l’alcaldessa “que treballi per la ciutat i s’oblidi de folrar el balcó de l’ajuntament amb simbologia partidista i de fer inauguracions perquè vigilarem atentament que es compleixin les lleis i es garanteixin unes eleccions lliures”.

 

 

La Junta Electoral da la razón a Ciudadanos y avisa al Ayuntamiento de Girona que se abstenga de seguir haciendo inauguraciones encubiertas o será sancionado

  • La portavoz de Ciudadanos (Cs), Míriam Pujola, reclama a Madrenas“que se deje de soluciones imaginativas y cumpla las leyes para garantizar unas elecciones libres”

Girona, martes 3 de abril de 2019.- La Junta Electoral de la zona de Girona ha dado la razón a Ciudadanos y advierte a los miembros del Ayuntamiento de Girona que si vuelven a hacer inauguraciones encubiertas como la del Pont del Dimoni serán sancionados. “Esta es la segunda resolución que recibe Marta Madrenas por parte de la Junta Electoral y le exigimos que, de una vez por todas, deje de hacer el ridículo buscando soluciones imaginativas y cumpla las resoluciones para garantizar unas elecciones libres”, ha valorado la portavoz de Ciudadanos en el Ayuntamiento de Girona, Míriam Pujola.

El pasado jueves, Pujola denunció a la alcaldesa y dos concejales municipales ante la Junta Electoral de zona por “la inauguración encubierta” que se hizo del Pont del Dimoni. “Era tan evidente que resultaba difícil que la Junta Electoral no lo valorara del mismo modo”, ha indicado. Por esta razón, la portavoz naranja ha reclamado a la alcaldesa “que trabaje por la ciudad y se olvide de forrar el balcón del ayuntamiento con simbología partidista y de hacer inauguraciones porque vigilaremos atentamente que se cumplan las leyes y se garanticen unas elecciones libres”.