• La mesura també afecta tots els col·legis electorals d’ambdues ciutats que hauran d’haver retirat qualsevol pancarta separatista abans del 27 d’abril

Girona, dimarts 19 de març de 2019.- La portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, ha celebrat que la Junta Electoral de Zona “ens hagi donat la raó després d’haver formulat una queixa la setmana passada” i obligui els ajuntaments de Girona i Salt a retirar en 48 hores tota la propaganda separatista que tenen col·locada a la façana. “Les dependències municipals així com els edificis de titularitat pública han de mantenir en tot moment la neutralitat institucional i encara més en període electoral” assegura Pujola.

La decisió de la Junta Electoral de Zona de Girona també obliga a retirar la propaganda separatista dels col·legis electorals d’ambdues ciutats, si bé en aquesta ocasió dóna un termini més ampli que s’allarga fins al 26 d’abril a mitjanit. “Tots els partits que concorren a les eleccions generals del pròxim 28 d’abril tenen els seus espais i es poden expressar amb total llibertat i no cal que segrestin les institucions públiques per convertir-les en part del seu aparell propagandístic”, ha indicat Pujola.

D’altra banda, la Junta Electoral de Zona de la Bisbal també ha obligat l’Ajuntament de Platja d’Aro a retirar les pancartes separatistes de la façana consistorial, com va demanar Ciutadans.

 

 

La Junta Electoral da la razón a Cs y obliga a los Ayuntamientos de Girona, Salt y Platja d’Aro a retirar la propaganda separatista en 48 horas

  • La medida también afecta a todos los colegios electorales de ambas ciudades que deberán retirar cualquier pancarta separatista antes del 27 de abril

Girona, martes 19 de marzo de 2019.- La portavoz municipal de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Girona, Míriam Pujola, ha celebrado que la Junta Electoral de Zona “nos haya dado la razón después de haber formulado una queja la semana pasada” y obligue a los ayuntamientos de Girona y Salt a retirar en 48 horas toda la propaganda separatista que tienen colocada en la fachada. “Las dependencias municipales así como los edificios de titularidad pública tienen que mantener en todo momento la neutralidad institucional y todavía más en periodo electoral” asegura Pujola.

La decisión de la Junta Electoral de Zona de Girona también obliga a retirar la propaganda separatista de los colegios electorales de ambas ciudades, si bien en esta ocasión da un plazo más amplio que se alarga hasta el 26 de abril a la medianoche. “Todos los partidos que concurren a las elecciones generales del próximo 28 de abril tienen sus espacios y se pueden expresar con total libertado y no hace falta que secuestren las instituciones públicas para convertirlas en parte de su aparato propagandístico”, ha indicado Pujola.

Por otro lado, la Junta Electoral de Zona de la Bisbal también ha obligado al Ayuntamiento de Platja d’Aro a retirar las pancartas separatistas de la fachada consistorial, como pidió Ciudadanos.