• La iniciativa compta amb una partida  en els pressupostos municipals per al 2017

El portaveu municipal de Ciutadans (C’s) a Platja d’Aro, José Luis Villa, ha anunciat que ha arribat un acord amb l’equip de govern perquè Platja d’Aro tingui un parc infantil completament apte per als nens i nenes amb diversitat funcional al llarg del 2017. Villa ha explicat que  s’ha aconseguit el compromís de que “a cada parc infantil del municipi hi hagi, com a mínim, un gronxador adaptat”.

Recibidas_Susy /

El portaveu de C’s s’ha mostrat satisfet per poder incloure aquesta partida en el pressupost municipal del 2017 i en aquest sentit ha assegurat que “s’han d’adoptar les mesures necessàries perquè tots els nens puguin gaudir d’aquestes instal·lacions” i ha agraït la mà estesa i la predisposició a pactar de l’equip de govern.