El portaveu de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, José Luis Villa, ha explicat que el grup municipal de Ciutadans presentarà una moció en el proper ple municipal sobre la responsabilitat i el manteniment de l’educació infantil de 0 a 3 anys. “Volem que s’augmentin del nombre de places en educació infantil de 0 a 3 anys i es garanteixi la seva gratuïtat en funció del nivell de renda per càpita familiar per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar” ha declarat el regidor.

Villa ha manifestat que “la dificultat d’accés a l’educació infantil crea més diferències socials, les escoles bressol cada vegada són més cares i els sous més baixos”. El portaveu de C’s ha afegit que també volen “garantir que hi hagi dos educadors a totes les aules de 0 a 3 anys i augmentar el nombre d’auxiliars i vetlladores”.

El portaveu de Ciutadans a Platja d’Aro ha puntualitzat que “mentre la Generalitat continuï fent retallades, l’esforç municipal és imprescindible per atendre a les necessitats de la població”“Aquesta moció, a diferència de les que presenten els partits independentistes, va destinada a atendre les necessitats reals dels ciutadans”,  ha conclòs Villa.

Resultado de imagen de escola bressol platja d'aro