JEAN 1

El cap de llista per Ciutadans  indica que “nosaltres no sabem fer miracles, però sí sabem quines són les prioritats”.

Segons declaracions del cap de llista de Ciutadans per les properes eleccions del 27S a Girona, Jean Castel, “un govern de la Generalitat en mans de gent seriosa i conseqüent és el que realment necessita Catalunya. Un govern que sàpiga solucionar els problemes de la gent, i no un govern que creï problemes a la gent”.

Castel és conscient que “a la política, como a les famílies o les empreses, els números determinen moltes coses, però en ocasions no és qüestió de tenir més, sino de gestionar millor”.

L’actual portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Girona i futurible membre del Parlament de Catalunya indique que “mentre uns pensen en com facilitar subvencions a fundacions o mitjans de comunicació afins, altres, aquells que mai les hem tingut ni les hem necessitat, pensem en com destinar aquells imports als nostres conciutadans i al seu benestar. Si podem invertir en educació, o en la millora de la sanitat, això és realment el prioritari, la resta és anecdòtic”.

“Hi ha qui diu que la proposta de llibres de text gratuïts no és realista, jo el convido a sumar tot el que ens costen els consells comarcals, les fundacions dels partits polítics, les subvenions a determinat mitjans de comunicación, i els números surten per si mateixos” ha conclós Jean Castel.