• El candidat de Cs a la presidència de la Generalitat assegura que “només els vots concentrats en Cs podran propiciar un canvi de veritat a Catalunya i acabar amb els últims 10 anys de ruïna del ‘procés’

Girona, dimarts 2 de febrer de 2021. “No és possible parlar d’amnistia a presos quan als autònoms no se’ls hi amnistien les seves quotes. A zero ingressos, zero quotes“. Així ho ha afirmat el candidat de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, durant una visita a Girona per conèixer de primera mà els problemes de comerciants i hostalers afectats per la crisi econòmica generada arran del Covid.

Carrizosa s’ha reunit amb representants d’aquests sectors juntament amb el candidat de Cs per Girona, Jean Castel, i els ha traslladat les mesures que el seu partit proposa per superar aquesta crisi. Carrizosa ha explicat que el seu partit proposa ajudes directes per cobrir fins a un 75% de les pèrdues dels negocis i injeccions econòmiques de fins a 4 mil euros per pagar els lloguers.

Cal ajudar-los a salvar els seus negocis“, ha dit el líder de Cs a Catalunya i ha acusat el Govern de la Generalitat de “ser el responsable de la ineficàcia en la gestió d’aquesta crisi“. A més, Carrizosa ha retret als partits separatistes el presentar-se en la campanya amb promeses falses “els que no han fet res, ara fan falses promeses“, ha dit.

Per Carrizosa la fórmula és “un govern que gestioni de veritat” i ha insistit que “només els vots concentrats a Cs podran propiciar un canvi de veritat a Catalunya i acabar amb els últims 10 anys de ruïna del procés“. El candidat liberal ha instat el PSC a fer aquest canvi juntament amb Ciutadans ja que “els governs dels socialistes amb ERC i Podem són el mateix immobilisme dels últims anys“.

Finalment, Carrizosa s’ha congratulat que la justícia hagi imputat un alt càrrec de la Generalitat per no actuar davant els talls reiterats des de fa més d’un any a l’Avinguda Meridiana de Barcelona i que provoquen greus pèrdues i molèsties a veïns i comerciants. “En comptes d’estar de la banda de les solucions la Generalitat sempre ha estat de la banda dels problemes” ha lamentat.

 

 

Carrizosa: “No es posible hablar de amnistía a presos cuando a los autónomos no se les amnistían sus cuotas. A cero ingresos, cero cuotas”

  • El candidato de Cs a la presidencia de la Generalitat asegura que “sólo los votos concentrados en Cs podrán propiciar un cambio de verdad en Cataluña y acabar con los últimos 10 años de ruina del ‘procés’

Girona, martes 2 de febrero de 2021. “No es posible hablar de amnistía a presos cuando a los autónomos no se les amnistían sus cuotas. A cero ingresos, cero cuotas”. Así lo ha afirmado el candidato de Ciudadanos (Cs) a la presidencia de la Generalitat, Carlos Carrizosa, durante una visita a Girona para conocer de primera mano los problemas de comerciantes y hosteleros, afectados por la crisis económica generada a raíz del Covid.

Carrizosa se ha reunido con representantes de estos sectores junto con el candidato de Cs por Girona, Jean Castel, y les ha trasladado las medidas que su partido propone para superar esta crisis. Carrizosa ha explicado que su partido propone ayudas directas para cubrir hasta un 75% de las pérdidas de los negocios e inyecciones económicas de hasta 4 mil euros para pagar los alquileres.

Hay que ayudarles a salvar sus negocios”, ha dicho el líder de Cs en Cataluña y ha acusado al Govern de la Generalitat de “ser el responsable de la ineficacia en la gestión de esta crisis”. Además, Carrizosa ha afeado a los partidos separatistas de presentarse en la campaña con promesas falsas “los que no han hecho nada, ahora hacen falsas promesas”, ha dicho.

Para Carrizosa la fórmula es “un gobierno que gestione de verdad” y ha insistido en que “sólo los votos concentrados en Cs podrán propiciar un cambio de verdad en Cataluña y acabar con los últimos 10 años de ruina del procés”. El candidato liberal ha instado al PSC a hacer este cambio junto con Ciudadanos ya que “los gobiernos de los socialistas con ERC y Podemos son el mismo inmovilismo de los últimos años”.

Finalmente, Carrizosa se ha congratulado que la justicia haya imputado a un alto cargo de la Generalitat por no actuar ante los cortes reiterados desde hace más de un año en la Avenida Meridiana de Barcelona y que provocan graves pérdidas y molestias a vecinos y comerciantes. “En vez de estar del lado de las soluciones la Generalitat siempre ha estado del lado de los problemas” ha lamentado.