• L’alcaldable, Héctor Amelló, recorda que quan“el constitucionalisme acut a votar, el separatisme perd”

Figueres, dimarts 21 de maig de 2019.- El portaveu i alcaldable de Ciutadans (Cs) a Figueres, Héctor Amelló, ha assegurat avui que “tenim una oportunitat històrica perquè Ciutadans guanyi a Figueres i enviem el separatisme a l’oposició”. D’aquesta forma s’ha tornat a reivindicar com el vot útil del constitucionalisme a la ciutat i la garantia que si es concentra el vot en una força guanyadora “les coses canvien perquè el 21 de desembre de 2017 vam demostrar que quan el constitucionalisme acut a votar, el separatisme perd”, ha recordat.

L’alcaldable taronja ha afegit que “amb el vot a Ciutadans el que es garanteix és que no hi hagi un alcalde separatista” al capdavant de la ciutat i es pugui disposar d’un govern “constitucional, liberal i progressista que governi per a tots i no només per a una ideologia”. “Guanyarem les eleccions i els separatistes aniran a l’oposició, que és on han d’estar”, ha finalitzat Amelló.

 

 

Amelló (Cs): “Tenemos una oportunidad histórica para que Ciudadanos gane en Figueres y mandemos al separatismo a la oposición”

  • El alcaldable, Héctor Amelló, recuerda que cuando“el constitucionalismo acude a votar, el separatismo pierde”

Figueres, martes 21 de mayo de 2019.- El portavoz y alcaldable de Ciudadanos (Cs) en Figueres, Héctor Amelló, ha asegurado hoy que “tenemos una oportunidad histórica para que Ciudadanos gane en Figueres y mandemos al separatismo a la oposición”. De esa forma se ha vuelto a reivindicar como el voto útil del constitucionalismo en la ciudad y la garantía que si se concentra el voto en una fuerza ganadora “las cosas cambian porque el 21 de diciembre de 2017 demostramos que cuando el constitucionalismo acudimos a votar, el separatismo pierde”, ha recordado.

El alcaldable naranja ha añadido que “con el voto a Ciudadanos lo que se garantiza es que no haya un alcalde separatista” al frente de la ciudad y se pueda disponer de un gobierno “constitucional, liberal y progresista que gobierne para todos y no solo para una ideología”. “Ganaremos las elecciones y los separatistas se irán a la oposición, que es dónde deben estar”, ha finalizado Amelló.