Reunió sectorial de pesca

  • El candidat al Congrés per Girona considera inacceptable que el govern d’Espanya“quedi en mans d’aquells partits que vulneren la llibertat, la igualtat i la unió dels espanyols”

Roses, dimarts 16 d’abril de 2019.- El cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, ha anunciat aquesta tarda que Ciutadans impulsarà que es creï una barrera electoral que exigeixi “el tres per cent de vot nacional perquè un partit pugui tenir representació al Congrés”. Ho ha comentat aquesta tarda en una reunió mantinguda amb afiliats i simpatitzants de Roses. Amelló ha recordat que el 6 i 7 de setembre de 2017 “es va donar un cop a la democràcia a Catalunya i no pot ser que el govern d’Espanya quedi en mans dels separatistes i que Sánchez busqui el suport d’aquells partits que vulneren els drets i llibertats dels ciutadans de Catalunya”.

El candidat taronja també ha considerat “intolerable que les persones fugides de la justícia puguin rebre diners públics o presentar-se a les eleccions” i per això també ha assegurat que des de Ciutadans “impedirem que les persones que estan fora de la justícia puguin presentar-se a les eleccions”. “No pot ser que el govern d’Espanya i 47 milions d’espanyols quedin en mans d’aquells partits que vulneren la llibertat, la igualtat i la unió de tots els espanyols” ha afegit.

Amelló ha mantingut també una trobada sectorial amb els representants de la confraria de pescadors de Roses per a abordar la situació del sector a la província.

 

 

Amelló (Cs): “Queremos una barrera electoral del 3% de voto nacional para tener representación en el Congreso”

  • El candidato al Congreso por Girona considera inaceptable que el gobierno de España“quede en manos de aquellos partidos que vulneran la libertad, la igualdad y la unión de los españoles”

Roses, martes 16 de abril de 2019.- El cabeza de lista de Ciudadanos al Congreso de los Diputados por Girona, Héctor Amelló, ha anunciado esta tarde que Ciudadanos impulsará que se cree una barrera electoral que exija “el tres por ciento de voto nacional para que un partido pueda tener representación en el Congreso”. Lo ha comentado esta tarde en una reunión mantenida con afiliados y simpatizantes de Roses. Amelló ha recordado que el 6 y 7 de septiembre de 2017 “se dio un golpe a la democracia en Catalunya y no puede ser que el gobierno de España quede en manos de los separatistas y que Sánchez busque el apoyo de aquellos partidos que vulneran los derechos y libertades de los ciudadanos de Catalunya”.

El candidato naranja también ha considerado “intolerable que las personas huidas de la justicia puedan recibir dinero público o presentarse a las elecciones” y por ello también ha asegurado que desde Ciudadanos “impediremos que las personas que están fuera de la justicia puedan presentarse a las elecciones”. “No puede ser que el gobierno de España y 47 millones de españoles queden en manos de aquellos partidos que vulneran la libertad, la igualdad y la unión de todos los españoles” ha añadido.

Amelló ha mantenido también un encuentro sectorial con los representantes de la cofradía de pescadores de Roses para abordar la situación del sector en la provincia