Acte de Cs a Girona

 

• En un auditori de Girona abarrotat per més de 1.200 persones, Rivera apel·la al vot taronja el 21D: “Votem per la llibertat, per la igualtat, per la fraternitat i per la unió”

Girona, dissabte 9 de desembre del 2017. “Puigdemont ha estat el president del ‘procés’; Jo vull ser la presidenta de tots els catalans”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, qui ha demanat a tots els que “volem seguir sent catalans, espanyols i europeus omplir les urnes el 21D” per “acabar amb el ‘procés’ que no ens ha portat res positiu” i que només ha generat “ruptura de la convivència, fugida d’empreses, baixada d’inversions i de turisme”.

“No podem deixar que segueixin governant els mateixos”, ha advertit Arrimadas en un acte a l’auditori Palacio de Congressos de Girona abarrotat per més de 1.200 persones, on també han participat el president de Cs, Albert Rivera, el candidat per Girona, Jean Castel, i el Secretari d’Organització, Fran Hervías. I ha destacat la necessitat de tornar a tenir un govern que “no tanqui els problemes reals dels catalans en un calaix, sinó que l’obri i enterri la ruptura”.

La candidata de Cs a la Generalitat s’ha compromès a “recuperar de nou la unió” i a “defensar els interessos de tots els catalans”, com la sanitat o l’educació. En aquest sentit, ha explicat que si és presidenta de la Generalitat farà una auditoria per “obrir finestres i aixecar catifes per saber quins recursos s’han estat destinant al ‘procés’”. A més, impulsarà “un pacte per a les polítiques socials” perquè a Catalunya “es parli més de dependència i menys d’independència, més de barracons i de llistes d’espera”, així com un pla de xoc perquè les empreses que s’han anat vulguin tornar. “Us garanteixo que si governem Catalunya serem notícia per la recuperació, per la vinguda d’empreses, per les inversions i per les oportunitats”, ha afegit.

Per la seva banda, el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha apel·lat al vot taronja el 21D: “Votem per la llibertat, per la igualtat, per la fraternitat i per la unió”.Considera que en les properes eleccions “ens juguem molt”, no només tenir “un govern que respecti les lleis i a tots els catalans”, sinó també “el futur d’Europa”. Per això, Ciutadans comptarà amb diversos representants europeus en aquesta campanya, com l’ex primer ministre francès, Manuel Valls, per demostrar que “el nacionalisme és l’adversari del projecte europeu”.

Rivera també ha demanat iniciar des de Catalunya “la reconstrucció d’un projecte comú per tota Espanya”. “Alguns s’han inventat que som diferents. Vull encapçalar el projecte espanyol amb un cor català i europeu”, ha afegit.

En la mateixa línia s’ha expressat Jean Castel, qui ha demanat “obrir una nova etapa per a tots” “acabar amb el nacionalisme”. I Fran Hervías: “Mai abans guanyar al ‘procés’ havia estat tan a prop”.

Arrimadas: “Puigdemont ha sido el president del ‘procés’; Yo quiero ser la presidenta de todos los catalanes”

• En un auditorio de Girona abarrotado por más de 1.200 personas, Rivera apela al voto naranja el 21D: “Votemos por la libertad, por la igualdad, por la fraternidad y por la unión”

Girona, sábado 9 de diciembre de 2017. “Puigdemont ha sido el president del ‘procés’; Yo quiero ser la presidenta de todos los catalanes”. Así lo ha dicho la candidata de Ciudadanos (Cs) a la presidencia de la Generalitat y portavoz nacional del partido, Inés Arrimadas, quien ha pedido a todos los que “queremos seguir siendo catalanes, españoles y europeos llenar las urnas el 21” para “acabar con el ‘procés’ que no nos ha traído nada bueno” y que sólo ha generado “ruptura de la convivencia, huida de empresas, bajada de inversiones y de turismo”.

“No podemos dejar que sigan gobernando los mismos”, ha advertido Arrimadas en un acto en el auditorio Palacio de Congresos de Girona lleno con más de 1.200 personas, donde también han participado el presidente de Cs, Albert Rivera, el candidato por Girona, Jean Castel, y el Secretario de Organización, Fran Hervías. Y ha destacado la necesidad de volver a tener un gobierno que “no encierre los problemas reales de los catalanes en un cajón, sino que lo abra y entierre la ruptura”.

La candidata de Cs a la Generalitat se ha comprometido a “recuperar de nuevo la unión” y a “defender los intereses de todos los catalanes”, como la sanidad o la educación. En este sentido, ha explicado que si es presidenta de la Generalitat hará una auditoría para “abrir ventanas y levantar alfombras para saber qué recursos se han estado destinando al ‘procés’”. Además, impulsará “un pacto para las políticas sociales” para que en Cataluña “se hable más de dependencia y menos de independencia, más de barracones y de listas de espera”, así como un plan de choque para que las empresas que se han ido quieran volver. “Os garantizo que si gobernamos Cataluña va a ser noticia por la recuperación, por la venida de empresas, por las inversiones y por las oportunidades”, ha añadido.

Por su parte, el presidente de Ciudadanos, Albert Rivera, ha apelado al voto naranja el 21D: “Votemos por la libertad, por la igualdad, por la fraternidad y por la unión”. Considera que en las próximas elecciones “nos jugamos mucho”, no sólo tener “un gobierno que respete las leyes y a todos los catalanes”, sino también“el futuro de Europa”. Por eso, Ciudadanos contará con varios representantes europeos en esta campaña, como el ex primer ministro francés, Manuel Valls, para demostrar que “el nacionalismo es el adversario del proyecto europeo”.

Rivera también ha pedido iniciar desde Cataluña “la reconstrucción de un proyecto común para toda España”. “Algunos se han inventado que somos distintos. Quiero encabezar proyecto español con un corazón catalán y europeo”, ha añadido.

En la misma línea se ha expresado Jean Castel, quien ha pedido “abrir una nueva etapa para todos” y “atajar al nacionalismo”. Y Fran Hervías: “Nunca antes ganar al ‘procés’ había estado tan cerca”.