• José Manuel Álvarez, portaveu de C’s Roses: Es contractarà una infermera perquè els nens amb necessitats educatives especials  de l’Associació Tramuntanets estiguin més ben atesos”

 

“Gràcies a Ciutadans, els pressupostos municipals tindran una partida més social, amb una major dotació econòmica per a l’Associació Tramuntanets, que atén infants amb necessitats educatives especials”. Així ho ha anunciat el portaveu municipal de C’s Roses, José Manuel Álvarez, que ha explicat que les negociacions s’han centrat en aconseguir un compromís ferm per a millorar l’atenció d’aquests infants. I ha detallat que “el 2017 es contractarà una infermera perquè els nens de l’Associació Tramuntanets estiguin més ben atesos i disposin d’atenció mèdica”. En aquest sentit, Álvarez ha destacat que “les propostes de C’s per als pressupostos han anat clarament cap a la línia social”.

 

A més, Ciutadans ha aconseguit que l’equip de govern es comprometi a adaptar els gronxadors dels parcs infantils per a nens amb diversitat funcional. “Volem que qualsevol nen pugui gaudir de les instal·lacions municipals d’esbarjo”, ha conclòs Àlvarez.