28092015rueda prensa castel2

 

 

 

“Els catalans hem dit sí a un Govern que solucioni els problemes reals i no a la independència”. Així ho ha assegurat el diputat electe per Girona, Jean Castel, que aquest matí ha valorat en roda de premsa el resultat de les eleccions autonòmiques d’ahir. “Un 52% dels ciutadans de Catalunya hem dit a les urnes sí a Catalunya, sí a Espanya i sí a Europa i no als viatges cap Itaca”, ha afegit. Per Alfonso Sánchez, segon diputat electe de C’s per Girona, els catalans “van parlar ahir de manera clara i contundent”“Les persones volem un govern que es dediqui a governar per a tothom” ha senyalat tot defensant que “els resultats d’ahir no capaciten ningú per iniciar viatges a Itaca, que ens portaria tots contra les roques”.

 

Castel i Sánchez han agraït el suport dels 48.244 gironins que van triar la butlleta taronja de C’s. Els gironins ens han convertit en segona força; cal respecte envers la ciutadania i no és moment de fer càbales ni de lectures forçades com fan alguns”. Els dos diputats electes han destacat el creixement extraordinari registrat a moltes poblacions “com Roses, Palamós, Ripoll o Llagostera on C’s ha multiplicat els vots per cinc o sis”. Pels dos diputats, “Mas hauria de dimitir” i seria necessari “convocar noves eleccions” per discutir de“programes electorals”.

 

Així mateix, Castel i Sánchez s’han posat disposició de tots els gironins. “Serem la veu de tots els sectors productius de Girona. Els nostres pescadors, els nostres ramaders, els nostres funcionaris i els nostres industrials necessiten portar la seva veu al Parlament” han conclòs.  Després del resultat d’ahir, Castel renunciarà a la seva acta de regidor a l’Ajuntament de Girona: “Un home, un càrrec. El nostre partit ho deixa clar”, ha assegurat i ha explicat que el substituirà “Manuel Vázquez i Miriam Pujola serà la nostra portaveu”, ha dit.