25092015CastelTalaia1
web

 

 

 

El cap de llista de Ciutadans (C’s) a Girona Jean Castel ha demanat avui al barri gironí de Taialà “una participació massiva el 27-S per fer fora Mas i el seu 3%”. Les eleccions de diumenge, ha dit Castel, “són una oportunitat per tornar a fer les persones protagonistes de la política i convertir la paraula corrupció en sinònim de passat tot obrint un futur d’oportunitats amb un govern encapçalat per Inés Arrimadas”. “Ho tenim a tocar”, ha dit avui Castel i ha demanat a tothom que no es quedi a casa diumenge: “El dia 27 farem fora Mas i el desembre jubilarem també a Rajoy i el seu PP i al PSOE”.

 

El cap de llista de C’s ha Girona ha destacat  la “extraordinària” resposta que C’s ha trobat a Girona durant els dies de campanya: “Ha estat una campanya intensa, però la resposta de la gent ha estat excel·lent. Hem percebut l’afecte i la confiança dels gironins a tots els barris, pobles i ciutats que hem visitat”. La feina desenvolupada, ha assenyalat Castel, “ens ha permès posicionar C’s com el partit de la proposta. Tenim un programa complert amb 800 mesures. Aquests dies les hem donat a conèixer i hem explicat la gent com i de quina manera les implementarem”.

 

El candidat gironí ha volgut destacar també la feina que, des de les agrupacions locals, s’ha desenvolupat aquestes setmanes a la província i la capital: “Hem fet campanya, però hem continuat treballant a cada municipi des de les nostres agrupacions locals i grups municipals”. De la feina feta més enllà de la campanya, Castel ha destacat el valor de la moció aprovada a Lloret de Mar que permetrà treure el municipi de l’Associació de Municipis per la Independència: “A Lloret tenim dos regidors i hem aconseguit un acord per treure la vila d’una associació que no aporta res al ciutadà i només divideix. Hem demostrat que sense majories també es poden impulsar canvis. A Terrassa hi havia una oportunitat per aconseguir el mateix però la indefinició del PSC ho va impedir”. Per a Castel, el vot de futur el dia 27 és de color taronja. Així ho ha dit avui: “N’hi ha una oportunitat de canvi el dia 27. N’hi ha una oportunitat de dir sí a Catalunya, sí a Espanya i sí a Europa per acabar amb les mossegades sistemàtiques a l’erari públic i fer fora els qui amaguen la seva incompetència amb la bandera de la independència”.