20152109 pleno lloret2

 

 

 

“El canvi a Girona ha començat avui a Lloret de Mar i continuarà el dia 28 quan Ciutadans governi”. Això és el que ha dit el cap de llista de Ciutadans (C’s) a Girona, Jean Castel, després que el ple de l’Ajuntament de Lloret de Mar hagi aprovat una moció presentada per Ciutadans i el Partit Popular per revocar l’adhesió del municipi com a membre de ple dret de l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI). La moció s’ha aprovat amb els vots favorables de C’s (2), PP (1), Lloret Sí Se Puede (1), PSC (3) y Moviment Independent de Lloret (4) i un dels dos regidors d’ICV. L’altre ha votat abstenció.

 

Per al líder de C’s a Girona “avui és un gran dia per a Lloret de Mar, per a Girona, per Catalunya, per Espanya i per Europa”. Castel ha volgut destacar que  “l’Associació de Municipis per a la Independència no suma, només resta” i ha afegit que “avui, el Ple Municipal de Lloret de Mar ha pres una decisió que ens beneficia a tots, fins i tot a aquells que no pensen com nosaltres i han votat en contra”. 

 

Pel cap de llista de C’s a Girona, el nacionalisme mereix “tot el respecte en tant que sentiment”, però si es presenta en forma d’ideologia s’ha de combatre: “El nacionalisme és insolidari i excloent per definició, i qui el defensa com a ideologia es trobarà amb la meva oposició”, ha explicat Castel després de l’aprovació de la moció.