Salt

L’Ajuntament de Salt ha acordat amb l’empresa concessionària un reforç del servei de neteja viària per cobrir les mancances detectades les últimes setmanes. Es tractarà d’una ampliació temporal, a fi de garantir els serveis mínims durant els mesos d’agost i setembre. El reforç serà de dos peons i un conductor, per poder mantenir un torn complert. Aquests reforços hi seran fins que es recuperin els efectius suficients per garantir la neteja. El dèficit de personal es deu a l’acumulació de baixes i vacances, segons ha informat l’empresa als responsables municipals.

El govern atribueix la situació a l’ajust pressupostari sobre el servei que es va tirar endavant en exercicis anteriors en el context del pla de sanejament econòmic. Fonts municipals consideren que va afectar especialment el servei, ja que es va deixar de cobrir baixes laborals ni vacances del personal. Si la situació no es va donar en estius anteriors és perquè es van cobrir les mancances amb persones provinents de plans d’ocupació i subvencions que van permetre complementar el servei. L’Ajuntament de Salt i l’empresa concessionària s’han proposat fer un seguiment de l’evolució del servei per valorar l’efectivitat de les mesures que s’han emprès

 

Atilano González
Girona
CATALUNYA/ESPAÑA