‘Des de C’s treballarem perquè la Catalunya de tots, la que és plural, bilingüe, solidària i cosmopolita, es consolidi per seguir essent la veu de la Catalunya real en el Parlament de Catalunya’

Jean Mª Castel Sucarrat, ha afirmat que és un “orgull ” haver rebut el recolçament unànim de tots els membres de Ciutadans siguent escullit candidat de C’s per a la Província de Girona i ha agraït la confiança i el suport rebuts en ell pels militants de Girona. “Em sento orgullós de representar a C’s a Girona en els pròxims comissis electorals al Parlament de Catalunya”

 

‘Una altra manera de fer política és possible’

Segons Castel, C’s té clar “que l’interès general ha d’ estar per sobre de l’interès partidista i personal que caracteritza als altres partits” i que està originant una “desafecció política” per a la majoria de ciutadans que, més enllà de veure solucions als problemes reals, han de patir les picabaralles, pactes i silencis d’una manera de fer política arcaica del segle passat. Des de C’s treballarem perquè la Catalunya de tots, la que és plural, bilingüe, solidària i cosmopolita, es consolidi per seguir essent la veu de la Catalunya real en el Parlament.

 

Per altra banda, ha remarcat la importància d’aquestes eleccions Autonòmiques a on, des de Ciutadans, tindrem com objectiu fonamental explicar,  posant de manifest que, “una altra manera de fer política és possible” amb sentit de la responsabilitat i ferms fonaments que tinguin la seva base en el sentit comú, on les persones ocupin la prioritat de les polítiques donant sortida als diferents problemes que oprimeixen i ofeguen en aquests moments a la nostra societat i, retornant-li la il·lusió perduda.