C’s Sils és congratula de la solució al problema del fluor de l’aigua potable a Sils.

Dijous 04 Octubre de 2012

Des de el Grup Local de Ciutadans C,s de Sils, volem felicitar al actual equip de Govern d’aquest Ajuntament, per la grata notícia de la propera sol.lució vers el problema que venen patint els veïns de les urbanitzacions de Les Comes i Vallcanera Park i que fà referència al nivell de flúor de l’aigua potable. Creiem que, desprès del anys que fà que els esmentats veïns pateixen aquest problema, ja venia sent hora de que es prenguès alguna sol.lució al respecte.
El portaveu del Grup de Ciutadans C´s de Sils Ramir Durá, diu: “De la mateixa manera, agraïm a aquest Ajuntament, el que hagi fet cas de les nostres reiterades peticions per tal de possar fí a aquesta questió i evitar d’aquesta manera que s’allargi en el temps un problema que es de vital importancia per els veïns de les esmentades urbanitzacions”.